נכתב ע"י shiraשירה;n4974791:תודה מירי ולאה !
אבל אני לא רוצה לדבר עם טכנאי כשאני יודעת שרוב הסיכויים שלא אקנה ממנו. יש לי מקום מסוים שאני רוצה לקנות שם. אבל אני רוצה לראות כמה המלצות על מפרטים של מחשבים שבאמת מתאימים לעבודה על כמות תמונות בפוטושופ וכדו בהרצה בלי שהמחשב מאט ונתקע.
(לאה בעלך יסכים לייעץ לי גם אם אני לא קונה אצלו? זה מקובל? )
אם תוכלנה לשלוח לי מפרט של המחשב שלכן בפרטי או במייל זה יכול ממש לעזור לי
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יפה שהירמת את הכפפה, אבל במעבד ובכרטיס המסך לא פירטת בעצם כלום...נכתב ע"י ראובן 10;n4977942:מעבד= I7
זכרון ראם= GB16 RAM DDR4
דיסק קשיח= 240-480 GB SSD
כרטיס מסך= 2 GB
מסך= 24 אינץ. FULL HD
נכתב ע"י ETStudio;n4977980:יפה שהירמת את הכפפה.
את האמת ששלחתי לה באישי, אבל חשבתי שאולי יעזור לעוד מישהו...
המפרט של המחשב שלי :
מעבד AMD RYZEN 1700 - מעבד 8 ליבות מתקדם - 16 תהליכים. (מעבדי ה 6700 וה 7700 הם רק 4 ליבות)
לוח אם - GIGABYTE X370
זיכרון 32GB מסוג DDR4-2400MHZ - דגם FURY חברת KINGSTON , סט 2 יחי של 16GB
דיסק SSD מסוג NVME בחיבור PCIEX4 של חברת סמסונג , מהירות 3000MB לשניה , נפח 512GB
דיסק אחסון 2TB - עמיד במיוחד - דגם ULTRASTAR של חב HITACHI (ניתן לקבל WD במחיר זול יותר), מהירות 7200סלד.
כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB- חברת GIAGBYTE, זיכרון 6GB
מארז ANTEC GX500
ספק SEASONIC 650WATT
המחשב תותח, רץ!
את הדגם המדויק של המסך אני לא יודעת, רק שהוא של DELL , אינץ 25.
נכתב ע"י ETStudio;n4977980:יפה שהירמת את הכפפה, אבל במעבד ובכרטיס המסך לא פירטת בעצם כלום...
נכתב ע"י ETStudio;n4977937:יש כל כך הרבה קונפיגורציות, אין נוסחה אחת מנצחת!
אם מישהי תגיד לך "לפני שנה קניתי מחשב מצוין - זה המפרט שלו" זה קצת לא יעיל,
הרי כל כמה חודשים השוק מתחדש במעבדים וטכנולגיות ומחירים חדשים...
תגדירי תקציב, תגדירי ייעוד וביצועים נדרשים, ככה מתחילים!
וקצת מסקרן, איך ננעלים על חנות מסוימת? זה שווה למשל הפסד של 1000 ש"ח ?
נכתב ע"י רייזי 3153;n4977989:נכתב ע"י ETStudio;n4977980:יפה שהירמת את הכפפה.
את האמת ששלחתי לה באישי, אבל חשבתי שאולי יעזור לעוד מישהו...
המפרט של המחשב שלי :
מעבד AMD RYZEN 1700 - מעבד 8 ליבות מתקדם - 16 תהליכים. (מעבדי ה 6700 וה 7700 הם רק 4 ליבות)
לוח אם - GIGABYTE X370
זיכרון 32GB מסוג DDR4-2400MHZ - דגם FURY חברת KINGSTON , סט 2 יחי של 16GB
דיסק SSD מסוג NVME בחיבור PCIEX4 של חברת סמסונג , מהירות 3000MB לשניה , נפח 512GB
דיסק אחסון 2TB - עמיד במיוחד - דגם ULTRASTAR של חב HITACHI (ניתן לקבל WD במחיר זול יותר), מהירות 7200סלד.
כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB- חברת GIAGBYTE, זיכרון 6GB
מארז ANTEC GX500
ספק SEASONIC 650WATT
המחשב תותח, רץ!
את הדגם המדויק של המסך אני לא יודעת, רק שהוא של DELL , אינץ 25.
רייזי המחשב שלך תותח ובטוח ירוץ גם לי אבל מחירו בהתאם ואני לא עובדת כרגע על וידאו. ולא ניראה לי שאני צריכה כזה חזק יספיק לי גם פחות מיזה השאלה כמה פחות... לכן הקפצתי את ההודעה לשמוע על כאלה שעובדים בעיקר על צילומי סטילס איזה מחשב מתאים... ויעלה לי בטח פחות
תודה רבה בכל אופן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים