מידע שימושי מחשיד? הנחת סטודנט לשנתיים במחיר מוזל, זה אמיתי או זיוף?

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית יש מלא מודעות על כרטיס סטודנט ב255 שח
והבשורההגדולה: המחיר מועיל לשנתיים כי מקבלים 2 אישורי לימוד להשנה הנוכחית וגם לשנה הבאה.
(כרטיס הסטודנט עצמו מספיק של שנה קודמת )

השאלה שלי:
כבר היו דברים מעולם שאנשים השתמשו עם פוטושופ ופשוט זייפו מסמכים וכרטיסים ושלחו במייל, ללא כרטיס פיזי, כיון שגם בהלאה לאתר רבקו אונליין זה רק צילומי מסמכים.
כאן מחשיד אותי שניתן לתקשר איתם רק דרך מייל
ולא כתוב דרך איזה מכללה הם עושים זאת

מישהו מכיר את הנתונים?

• הוסף לסימניות
המסמכים בטוח מזויפים כי בשום מוסד לימודי שמכבד את עצמו לא מנפיקים אישור לשנתים (כי מי ערב להם שתישאר עוד שנה)
יכול להיות שהם יצליחו לעבוד על משרד התחבורה אבל יכול להיות שעד שנה הבאה זה יתגלה ויבוטל ואתה תישאר עם אישור לא רלוונטי.
תחשוב על זה שאולי אתה מקבל היום אישור לימודים לשנה הבאה אבל תוכל להכניס אותה למערכת הרב קו רק בעוד שנה
ואז אם לא יעבוד כבר לא יהיה אם מי לדבר
בכל אופן, לא נראה לי שזה חוקי בכל מקרה

• הוסף לסימניות
היה מקרה רוחבי בירושלים שבוטלו כרטיסי סטודנט כאלו

• הוסף לסימניות
אני מכיר בחור שמתעסק אם זה והוא הודה שזה מזויף!!
והוא גם אמר לי שמידי פעם משרד התחבורה עושה "בדיקות סקר" לגלות זיופים,
ואין אחריות לתוצאות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה