עזרה מח אחד- כשר או לא?

• הוסף לסימניות
תלוי את מי שואלים....
אאלט הגרי"מ מורגנשטרן יצא בחריפות נגד
ויש שמתירים רק באופנים מסוימים
מומלץ לשאול את הרב שלך

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר רב מוכר שמתמצא בעניין?
יעזור לי מאד!
הרב גרינברג 0527179325
הקיף את כל נושא הטיפולים למיניהם ולמד אותם לעומק!
אפשר לדבר איתו גם באריכות והוא עונה בסבלנות גדולה
אם הוא לא עונה לרוב הוא חוזר
כללית הוא מבין מאוד בחינוך הילדים
וכמובן הכל ע"פ התורה בלבד

• הוסף לסימניות
לי לא עזר בגלל.
היה מאוד שטחי
אולי זה מתאים לבעיות קלות

• הוסף לסימניות
דעת הרב אלישיב זצ"ל היתה שאו שזה אסור או שזה לא עוזר...
כלומר אם יש בזה ממש זה אסור ואם זה מותר זה בגלל שזה לא כלום.
אבל יש רבנים רבים שחולקים עליו, בעיקר מפוסקי חו"ל, וכמדומני מחכמי ספרד.
לכן כל אחד צריך לשאול את רבו שעל פיו הוא פוסק.

• הוסף לסימניות
הניק @אהרן ש. מבין בתחום..
לגבי דעת הרבנים אני יודע יותר שדיברו על שלושת המימדים
על מח אחד אני לא יודע, אבל בדר"כ הנושא הוא יותר המטוטלת או בדיקת שריר ובזה אין הבדל..

דעת הרב אלישיב זצ"ל היתה שאו שזה אסור או שזה לא עוזר...
מאיפה הבאתם את הדעה של הרב אלישיב? זה ממש לא מה שהוא אמר...
בעיקר מפוסקי חו"ל, וכמדומני מחכמי ספרד.
ואת זה מאיפה הבאת?

כמדומני שהרב שמאי גרוס מאשדוד והרב אופמן מהעדה החרדית אינם גרים בחו"ל ולמיטב ידיעתי אינם מחכמי ספרד... וישנם עוד רבים כפי שהבאתי בעבר...

ושוב, הם כתבו על שלושת המימדים
אך אם מדברים על נושא המטוטלת - זה אותו הדבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה