מטאטאים לחתונה

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי בי-ם שמחפשת למסור מטאטאים (נראה לי 12) מאוד! יפים ומושקעים במצב מעולה, אחרי שסיימו להשתמש ואין צורך בהם...
מי שמעוניין שישאיר פרטי התקשרות ואעביר לה.
בשמחות
איך אפשר להתקשר איתך בקשר למטאטאים?

• הוסף לסימניות
בדיוק היום ראיתי תמונה של בלונאית אלופה שהכינה מטאטא מבלונים!
ממש חמוד מקורי ויצירתי,
חחח לפוצץ את המטאטא בחתונה.
IMG-20250512-WA0096.jpg

• הוסף לסימניות
אני חייבת מטאטאים לחתונה שתהיה ביום חמישי הקרוב,
מי שיכול לעזור לומר איפה יש גמ"ח/ממי אפשר להשיג-
זו תהיה ממש הצלה!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי בי-ם שמחפשת למסור מטאטאים (נראה לי 12) מאוד! יפים ומושקעים במצב מעולה, אחרי שסיימו להשתמש ואין צורך בהם...
מי שמעוניין שישאיר פרטי התקשרות ואעביר לה.
בשמחות
הי אשמח לקבל פרטים על המטאטים זה עדין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
הבנתי שמאז שנולד בן לרבי צבי קושלבסקי התבטל המנהג של המטאטים...

• הוסף לסימניות
מאוד מסתקרנת....
מה עיניין המטאטאים בחתונה? מה עושים איתם?
מה זה מנהג? סגולה? סתם מקובל?

• הוסף לסימניות
מאוד מסתקרנת....
מה עיניין המטאטאים בחתונה? מה עושים איתם?
מה זה מנהג? סגולה? סתם מקובל?
להורים שלי היה בעבר גמ"ח לכאלו מטאטים, עד שמישהו בטעות זרק אותם לאשפה,
מצורפים כמה מקורות מהספר -כיצד מרקדים,
אולי אפתח פעם כזה גמ"ח...

קבצים מצורפים

• ריקוד עם מטאטא (2).pdf
    5.8 MB · צפיות: 43

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה