דרוש מידע מטאטא חשמלי

• הוסף לסימניות
נמאס לי לטאטא ועדיין למצוא בשטיפה לכלוכים קטנים. למרות שאני מטאטא ברב מגב.
אני מעונינת בהמלצה של מטאטא חשמלי קל ונטען לא מרעיש ולא במחירים של הדייסון.
אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון.
יעזור לי מאד דגם וחברה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בסד
לי יש מטאטא חשמלי נטען אני משתמשת בו גם לשטיחים ומרוצה פירמה שארק 3 ספיד קונטרול.

• הוסף לסימניות
יש לי אי רובוט.. עושה את העבודה מדהים!!
אבל יקר..

• הוסף לסימניות
בסד
יש לי אותו כבר בערך 5שנים לפחות אני מקוה שתמצאו עלה לי בזמנו 500שח בהרבה הצלחה קניתי אותו בזמנו בשקם אלקטריק

• הוסף לסימניות
מנצל"שת-
בתקופת שמירה כשלא יכולתי לזוז כמעט רכשתי רובוט שואב אבק, אך מעולם לא עשיתי בו שימוש.
מוכרת אותו ב-450 שקלים.

• הוסף לסימניות
אבדוק בעז"ה. הוא לא של איי רובוט.

• הוסף לסימניות
במחיר של הדייסון.והדיסון טוב יותר
זה שתי דברים שונים
דייסון זה שואב אבק (שעובדים איתו,הוא לא עצמאי )
לעומתו האי רובוט מנקה לבד את הבית (יש בו מחשב פנימי והוא עובד עצמאי)
הוא יודע לנקות חדר וכשמסיים מכבה את עצמו או חוזר לבד לעמדת הטעינה שלו.
זה לא שטיפה אלא טאטוא ושאיבה.
יש רובוטים גם לשטיפה.

• הוסף לסימניות
יש שואב רובוטי של שיאומי
טוענים שבאותו רמה ואפילו מעל של האיירובוט
זה הקישור
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_440546.html?lkid=10799115
אני יש לי את דור 1
ומרוצה מאד
יש את דור 2 שגם שוטף
רק צריך לקחת בחשבון שיש בלאי של חלקים
אפשר להזמין בעלי אקספרס
אבל עולה איזה 30 שקלת לחלק

• הוסף לסימניות
זה שתי דברים שונים
דייסון זה שואב אבק (שעובדים איתו,הוא לא עצמאי )
לעומתו האי רובוט מנקה לבד את הבית (יש בו מחשב פנימי והוא עובד עצמאי)
הוא יודע לנקות חדר וכשמסיים מכבה את עצמו או חוזר לבד לעמדת הטעינה שלו.
זה לא שטיפה אלא טאטוא ושאיבה.
יש רובוטים גם לשטיפה.
אמנם הדיסון אינו עצמאי אבל העבודה איתו קלה מאד. לא כמו שואב אבק רגיל.
ולמי שמחפשת בית בלי אף פרור על הרצפה הדיסון יתן מענה טוב יותר. מנסיון שוטף של שניהם. אני מחזיקה את האירובוט בשביל התחזוק השוטף אבל הדיסון מחסל את האבק והלכלוך באמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה