דרוש מידע מטאטא יוקוסו - למי יש?

רוב הטמבורים חסר במלאי ולא יהיה לפני פסח....
אני מצאתי השבוע בטמבור "המרכז" ברח' חזון איש פינת נחמיה
300 ש"ח הרחב והטוב!

מכירה בבני ברק (רבי עקיבא)
שנשאר להם כמה יחידות בודדות של המטאטא היפני במחיר זול (170)
052-7609319
.

קופצת..
איפה אפשר למצוא רק את הראש בירושלים?
פשוט יש לי כבר את המקל והראש נישבר, לא מסתדרת בלעדיו!

אגב, מה שמוכרים בלי מקל פחות איכותי זה מתוצרת סין ולא מיפן (זה מה שאמרו לי וגם כתוב באתר של אינדקס)
השאלה שלי אם לא בוער לי המקל שווה לקנות רק ראש מתוצרת סין?

אגב, מה שמוכרים בלי מקל פחות איכותי זה מתוצרת סין ולא מיפן (זה מה שאמרו לי וגם כתוב באתר של אינדקס)
השאלה שלי אם לא בוער לי המקל שווה לקנות רק ראש מתוצרת סין?
קנית בסוף?
לאמא שלי קניתי רק ראש וזה היה ממש לא משו, לא משתווה למקורי היפני שיש לי(שקניתי עם מקל)

לאחר צפייה באשכול,
שוקלת לרכוש.
מאיפה הכי זול לקנות בב"ב?
מה מומלץ יותר צר- רחב?

ומה, הוא חייב תפינוקים הללו, שמפו
מרכך..לא מספיק הילדים??
יש מישהי שמוכרת במחיר הרבה יותר זול 052-7609319

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה