- הוסף לסימניות
קישור לאמזון יפן, חסר עכשיו במלאי.
אפשר להכנס לכתובת של היצרן ולמצוא הרבה מוצרים דומים:
נגמר....אני קניתי בטבמבור מול וילקומירר היה שם את כל הסוגים
הבנתי שיש מחסור אצל הספקקופצת..
איפה אפשר למצוא רק את הראש בירושלים?
פשוט יש לי כבר את המקל והראש נישבר, לא מסתדרת בלעדיו!
מה ההבדל?הבנתי שיש מחסור אצל הספק
יותר אפשר למצוא את הצר
נראה לי הגדול זה 45 ס"ממה ההבדל?
אין לי מושג...והוא מתחבר לההוא של ה- 45ס"מ ?
כמדומני שציפי כבר לא מוכרת, אפשר להשיג בזול בטל'לדעתי שווה מאד
ומכירה אחת שמוכרת את זה בזול : 0504111305 ציפי
קנית בסוף?אגב, מה שמוכרים בלי מקל פחות איכותי זה מתוצרת סין ולא מיפן (זה מה שאמרו לי וגם כתוב באתר של אינדקס)
השאלה שלי אם לא בוער לי המקל שווה לקנות רק ראש מתוצרת סין?
את בטוחה שלא?כמדומני שציפי כבר לא מוכרת, אפשר להשיג בזול בטל'
052-7609319
יש מישהי שמוכרת במחיר הרבה יותר זול 052-7609319לאחר צפייה באשכול,
שוקלת לרכוש.
מאיפה הכי זול לקנות בב"ב?
מה מומלץ יותר צר- רחב?
ומה, הוא חייב תפינוקים הללו, שמפו
מרכך..לא מספיק הילדים??
יש אחת שמוכרת בזול 05-27609-319איפה קונים יוקוסו בבית שמש?
כמה עולה אצלה?יש אחת שמוכרת בזול 05-27609-319
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים