יצאו עכשיו מחדש ספרוני הקריאה הידועים של המחנכת נחמה כ"ץאשמח מאד לשמוע המלצות והאם שווה להשקיע בזה- 300 ש"ח ל100 ספרונים-
המשך שבוע טוב
בשמחה!שבוע טוב
@מקצה הארץ-:) תודה על התיוג
ב"ה זה מוצר שצבר המון מחמאות בזמן קצר מאוד!
מצרפת כמה צילומי מסך של תגובות שקיבלתי.
ספרונים מתוקים, מעוצבים סיפורים מרתקים,
20 ספרונים לכל תנועה- סה"כ 100 ספרונים
והכל מגיע בתוך קופסת אוטובוס מתוקה.
היה שווה לעבוד פרך על זה
ילדים שלא אוהבים לקרוא, ישבו וקראו ספרונים שלמים
ולמדו בלי לשים לב
זה לא מרגש?
פה אפשר לראות תמונות,
זה הדמיות המקור הרבה יותר יפה![]()
מתאים גם לילדים שמתקשים בקריאה?ילדים שלא אוהבים לקרוא, ישבו וקראו ספרונים שלמים
תודה מירי!ראיתי ונהניתי מאד !! הצטערתי שאין לי ילד בגיל
הטקסטים מתוקים ונעימים לקריאה!!
הודיה מחמם את הלבאני ממליצה בחום על דבורה חזקיה
מקצועיות שלא פוגשים
ורעיונות שתמיד מראים שמישהו ישב וחשב המון זמן איך לעזור ולקדם את הילד שלי הכי טוב שאפשר!!!
פריידי מתאים גם למתקשים בקריאהמתאים גם לילדים שמתקשים בקריאה?
מתאים גם לחסידים שההגיה שונה מהעיברית?
תודה שרהאני קניתי לבת שלי את הסדרה
זה ספרונים מושקעים ומתוקים בטירוף
הילדה שלי באה לקרוא רק בשביל הציורים הקסומים
גם ההדרגה מושלמת והשאלות מאחורה
זה בא עם קופסא מגניבה ומחולקת שלא יתערבב כל השלבים ( כל ניקוד צבע אחר )
אני ממש ממש אוהבת וממליצה
300 זה ממש ממש לא הרבה ביחס לתוצר האיכותי המקצועי הגדול והצבעוני
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים