מטאטא סיליקון- למי יש נסיון.

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לרצפת גרניט מבריקה.
האם עדיף ממטאטא רגיל? ואם כן מאיזו חברה.
כמו"כ אשמח לחוו"ד על מגב סיליקון כנ"ל.
תודה על עזרתכם :)

• הוסף לסימניות
אוקי. אני "חסידה" שלהם מושבעת
לא. אני לא מקבלת אחוזים ואני לא יצרתי אותם ולא עובדת אצלם!!! שיהיה ברור לך מראש
רק מאישה לאישה...
יש לי את המגב, המטאטא והכף אשפה של "רב מגב" לא הייתי מחליפה אותם באחר!!!

*היתרון של המטאטא: לא סוחב איתו ליכלוך לטאטוא הבא, נשטף בקלות (אין כ"כ מה לשטוף זה רק אבק שמצבר כמו בכל רהיט בבית ;) ) לא נדבקות שיערות, לא שכבות אבק. גדול! מומלץ מאד
שימי לב לא להשתכנע ולקנות מטאטא של חברה אחרת, לחמותי יש של חברה אחרת מאד מאד מאד לא מרוצה ממנו. איו כמו המטאט של רב מגב, אולי יש כמה סוגים יש לי מטאטא ארוך והוא נכנס לפינות מעולה!

*היתרון של המגב: גורף את המים באופן אחיד, בפעם אחת ובלי לעבור כמה פעמים! משאיר אחריו רצפה יבישה!! (לא אמרתי שלא צריך אח"כ לנגב עם סמרטוט) אין עליו!

*היתרון של הכף אשפה: לא חייבם אותו, ממש לא. הוא "מותרות" מה שנקרא... אבל לי אישית הוא נח מאד, נכון, הוא קצת כבד לא אמרתי שלא. אבל הוא עומד בפני עצמו, דווקא בגלל הכובד שלו לא צריך להחזיק אותו כשאת מעבירה אליו את הלכלוך... וגם קצת קשה להרים אותו כדי להוריק את הלכלוך לפח... אבל-!! לא צריך להחליף אותו כל תקופה, הוא נשטף בקלות ומתייבש מהר כמו סיליקון...

בקיצור, ממליצה לך עליהם בחום. אלו הכלים הכי שימושיים
ואיך אני אומרת ? לפעמים את מתקמצנת על עוזרת, אז תדעי- זה העוזרת שלך!

גם בעלי מסכים איתי, אישה צריכה לדאוג שיהיה לה 100% נוחות בבית, וזה לא משהו יקר מאד,
זה לא מותרות!!! זה כדאי, זה מקל על העבודה השוטפת בבית...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על המטאטא של רב מג

רק שימי לב שיש 2 סוגים
אחד עבה ושני צר יותר

תקני רק את הצר, הוא מגיע לפינות והרבה יותר נוח

ועוד המלצה - תשמרי את התעודת אחריות המצורפת (לשנתיים או שלוש נדמה לי)
אני החלפתי בעזרתה פעמיים מטאטא ומגב אחרי תקופה ארוכה של שימוש

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות :)
אשמח לדעת כמה עולה.
ואיפה אפשר להשיג באשדוד.

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה עם כל הסיליקונים האלה שהם מאד כבדים
אני מצאתי מגב סיליקון אחד שהוא לא כבד ואיתו אני משתמשת ואני מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
בקשר למטאטא, אני לא זוכרת עם איזה השתמשתי (נדמה לי שעם הצר) והוא ממש לא היה מוצלח ולא טיטא פינות כמו מטאטא רגיל.
מה שכן הוא מומלץ מאוד לפאניות וכוד'- אוסף מצוין את השערות בלי להדבק למטאטא עצמו.

מהכף אשפה והמגב אני מרוצה עד הגג.

בהצלחה.

נ.ב. מצטרפת לקודמי בקשר לאחריות.

• הוסף לסימניות
יש לי מגב ומטאטא מסיליקון, לא זוכרת את שם החברה. (נראה לי רב-מגב)
מרוצה מאד!!!!!!!!!!!!!
לא מחליפה בשום דבר אחר!

• הוסף לסימניות
בקשר למטאטא, אני לא זוכרת עם איזה השתמשתי (נדמה לי שעם הצר) והוא ממש לא היה מוצלח ולא טיטא פינות כמו מטאטא רגיל.

כנראה השתמשת ברחב כי הצר מעולה במיוחד לפינות

אגב, יש לו חיסרון מסוים, שכאשר הלכלוך מעט לך - כמו שאריות של ארוחה לדוג', המטאטא מתקשה לאסוף אותם ובמקרה זה מטאטא רגיל עדיף

• הוסף לסימניות
תלוי מאד מה המטרה שלו.
אני משתמשת איתו בעיק רלספונז'ה לשלפשף את הפנלים וכ'. או עם יש שערות (אחרי שמסתפרים)
אבל לטאטות רגיל אני משתמשת במאטא רגיל.
באשדוד יש לך להשיג אצל רוזנברג חשמל בח', עם אחריות.

• הוסף לסימניות
מצטרפת. לשערות הוא מעולה.
- לחול, עדיף מטאטא רגיל.

• הוסף לסימניות
המגב טוב רק לגריפה, או שיש לו יתרונות על אחרים גם בשטיפה עם סחבה?
המטאטא לשימוש יומיומי - גם טוב? לא שערות, לא למקרים מיוחדים, סתם אבק ולכלוך רגיל?

יש לי את היעה, ואין עליו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;925227:
המטאטא לשימוש יומיומי - גם טוב? לא שערות, לא למקרים מיוחדים, סתם אבק ולכלוך רגיל?

יש לי את היעה, ואין עליו!!!

אני מטאטא איתו הכל!!!!!!
שערות
חול
אבק
כל לכלוך.......!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מאוד נהנית מהמטאטא (צריך להתרגל אליו בתחילה) ומהכף אשפה.
לגבי המגב, היות שאני משתמשת רק במגב רוחב (60 ס"מ)
אני לא מרוצה כי הוא לא מספיק יציב ולא נח לגרוף איתו.

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום שלהם לאחרונה, לסיכום מה כדאי לקנות, מגב רחב או צר? יעה? מגב שיש? מטאטא הבנתי שהרוב לא ממליצים?

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח למידע ממי שניסה והבין.
מה ההבדל בין סיליקון לגומי?
מה עדיף?
תודנ.

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש את המטאטא ובשביל טאטוא רגיל הוא על הפנים, אני לא מבין בסוגים אבל יתכן שהוא העבה זהוזכר, הוא מתאים בעיקר לשארות אורז וקטניות או לטאטא אחרי מסעדה, אבל לטאטוא לפני שטיפה או טאטוא רגיל ממש לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת