- הוסף לסימניות
ראיתי פה בפרוג מבצעים שלהם.
למי יש נסיון איתם?
והאם מחירי המבצע שלהם באמת משתלמים?
למי יש נסיון איתם?
והאם מחירי המבצע שלהם באמת משתלמים?
מי מבין חברות המטבחים זול יותר?מטבחים איכותיים אבל יקרים מאוד מאוד. מאמינה שגם אחרי המבצעים יהיו יקרים יותר מהמקובל בשוק.
כן אשמח מאוד.לא מתמצאת דווקא בזול. כן יודעת ספציפית על אורכיד שהם יקרים במיוחד.
המפעלים בתלפיות מייצרים אותם מטבחים בדיוק בשליש מחיר, ייתכן שאוכל אפילו לברר לכם עם איזה מפעל אורכיד עובדים.
אפשר לדעת מידה ומחיר?אני עשיתי באורכיד מטבח ליחידה בסכום סביר למדי, פשוט הודעתי להם מה האפשרויות שלי והם התגמשו בהתאם [ברור שגם ויתרתי פה ושם על דברים שלא היו משמעותיים בעיני].
לי יוצא לעשות דרכם מטבחיםמטבחים איכותיים אבל יקרים מאוד מאוד
ממש לא.מטבחים איכותיים אבל יקרים מאוד מאוד. מאמינה שגם אחרי המבצעים יהיו יקרים יותר מהמקובל בשוק.
מידות אני לא זוכר, אבל די גדול ביחס ליחידה, מחיר 20 אלף, כולל ארונות שיש וכיורים.אפשר לדעת מידה ומחיר?
מחכיםהמפעלים בתלפיות מייצרים אותם מטבחים בדיוק בשליש מחיר, ייתכן שאוכל אפילו לברר לכם עם איזה מפעל אורכיד עובדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים