- הוסף לסימניות
כן, חלום שלי 6 להבות לבשריבטוח שצריך 8 להבות קבועות במטבח?
אולי להחליף 2 להבות בבשרי לגריל או פלנצ'ה מובנית
חלום מתעצם בערבי חג ושבת...
מה ארוויח להוריד 2 להבות? 30 ס"מ...
כן, חלום שלי 6 להבות לבשריבטוח שצריך 8 להבות קבועות במטבח?
אולי להחליף 2 להבות בבשרי לגריל או פלנצ'ה מובנית
אפשר לשים פלנצ'ה/גריל.כן, חלום שלי 6 להבות לבשרי
חלום מתעצם בערבי חג ושבת...
מה ארוויח להוריד 2 להבות? 30 ס"מ...
חונק את הכניסה לביתקיר גבוהים מוסתר.
וזה מה שאת רוצה שהם יראו..? מקרר?!
אחשוב על זה...ההבדל בינינו
את רוצה להתאים את המטבח לבית
אני רוצה קודם כל להתאים את המטבח עבורך.
תעברי שוב על היתרונות שמניתי, הם הרבה יותר חשובים מהחסרונות
במה שונה?ו.. אינו דומה כיור חלבי לכיור בשרי
הפעילות בכיור חלבי נמוכה יחסית לבשרי.במה שונה?
אכין הכנה למדיח
לא אקנה כרגע....
להמתין איפה התייבשו להם הכלים?
אם כבר פתוח.. אז עד הסוף
זאת אמירה גורפת.בר זה לא נוח לא לילדים וגם לא למבוגרים, אחרי יום עבודה שאת רוצה לאכול ברוגע ובכיף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים