לא נראה לי שיש הבדל בעלותאינטגרלי מלא הרבה הרבה יותר יפה. (זה מה שעשיתי)
שווה לדעתי גם אם זה קצת יותר יקר
זהוברור שאינטגרלי מלא.. לא מלא זה הורס את הנראות של המטבח. יש נורה לכיוון הרצפה שמראה שזה עובד. לא נתקלתי בבעיה בנושא
במדיח שיש לנו הוא מקרין על הרצפה את משך הזמן שנשאר לסיום (ובמדיח הצר מקרין נקודה אדומה)לא נראה לי שיש הבדל בעלות
רק המעצבת בחברת מטבחים אמרה לנו שיש לה אינטגרלי מלא והרבה פעמים תוך כדי שזה עובד, לא שמים לב כי אין דרך לדעת שזה דלוק או כמה זמן נשאר
הילדים פותחים וזה משפריץ
נתקלתם בבעיות מסוג זה?
מה עלות של מדיח?לי יש מדיח של מילה ואין נורה,
אבל זה בחיים לא משפריץ אם אני פותחת באמצע, ויש גם חיווי קולי כשמסיים.
ממליצה לך לא רק לעשות הכנה לחלבי אלא גם בפועל לקנות,
לי אין חלבי וממש מצטערת שלא חשבתי על זה.
רק כוסות קפה, מחבת, סכום, בקבוקי שוקו לילדים, קערת סלט, קרש חיתוך, כבר מספיק לך למלא מדיח של 45 ס"מ.
כנ"ל גם אצלי יש נורה. פותחת הרבה תוך כדי על מנת להכניס כלים שנשכחו ואף פעם לא השפריץ לי החוצה...לא נראה לי שיש הבדל בעלות
רק המעצבת בחברת מטבחים אמרה לנו שיש לה אינטגרלי מלא והרבה פעמים תוך כדי שזה עובד, לא שמים לב כי אין דרך לדעת שזה דלוק או כמה זמן נשאר
הילדים פותחים וזה משפריץ
נתקלתם בבעיות מסוג זה?
ברור שנים, בכלל לא שאלה בעיניי.האם יש צורך לדעתכם בשתי מדיחים??
חשבנו אחד לבשרי
אבל פתאום חושבים אולי שווה כבר לעשות הכנה גם לחלבי
מצד אחד יש לנו מקום והכנה זה לא יקר כ"כ מצד שני לא משתמשים הרבה בכלים אמיתיים לחלבי, אז אולי אין עניין בכלל
יש כאן משפחות עם 2 מדיחים שחושבות שזה נצרך ?
אנחנו קנינו לא מזמן מדיח כלים, ופשוט התחלנו להשתמש גם לבשרי וגם לחלבי, עד שקלטנו שבעצם יש פה בעיהיש כאן כאלו שיש להם מדיח אחד לבשרי וחלבי?
כן לי ( השתכנעתי אחרי שפתחתי את האשכוליש כאן כאלו שיש להם מדיח אחד לבשרי וחלבי?
תודה רבהכן לי
2 מדיחים של 60
הבשרי בשימוש יומיומי
החלבי פעם ב
בכנות, הדבר הראשון שהייתי מוותרת עליו אם הייתי צריכה זה מדיח לחלבי
זה בונוס ונחמד שיש , ופעם ב שמצטבר כלים אני מכניסה
אבל ביום יום לא מפעילה בשביל כפית סכין ומחבת
2 דקות ומדיחה
מי שיש לה הרבה כלים בחלבי אז זה משהו אחר
זה ממש בעיה הלכתיתתודה רבה
התכוונתי שמשתמשים במדיח אחד גם לחלבי וגם לבשרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים