מטבח-התוכנית הטובה ביותר.

• הוסף לסימניות
מטבח ללקוחה שיש לה דרישות מיוחדות
-המקפיא חי'יב לעמוד כאן!
-הפינת אוכל גם כאן!
-יש לה 3 תנורים!היא רוצה 2 בילד אין ו1 טוסטר אובן-לא מוותרת עליו בשום אופן,למרות שניתן להכניס גם את התנור השלישי כבילד אין.
-מעל המקפיא יש מזגן-כך שאין אפשרות לסגור ליד העמוד עם קיר תוחם-אפשרי לקיר בגובה 1.50(כמתוכנן בתכנית אחת)
הנה כמה אופציות מלמעלה-אל תתיחסנה לדיוקים- זו העמדה מלמעלה.

מה אתן אומרות?
אשמח לדעתכן המקצועית.

upload_2019-3-3_4-42-31.png

upload_2019-3-3_4-43-3.png

upload_2019-3-3_4-43-44.png

upload_2019-3-3_4-45-13.png

קבצים מצורפים

• ציפורה מילר מטבח 1-לרוחב A4.pdf
    KB 119.5 · צפיות: 58
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכי אהבתי את האופציה הראשונה.
מה את עושה בארונות הפינתיים מתחת לשיש?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לשכנע אותה שתיתן לך את האפשרות לתכנן איך שאת רואה לנכון ושתהיה עם ראש פתוח.. חבל העמוד הזה ממש תקוע באמצע המטבח ואפשר להסתיר אותו בהרבה דרכים..

האופצייה הראשונה נראת לי הכי נכונה בנתיים תכנונית למרות שהייתי משפצרת גם אותה.
אני מציעה לך להצניעה את העמוד שנמצא בשיש, הסטטית זה לא יפה וגם אם תרצו לשים שם ארונות עליונים זה מצריך תכנון מיוחד או הזזה של הארונות.. הייתי מציעה לסגור לאורך כל הקיר וליצור קו ישר של קיר ומשם להתחיל את השיש.. נכון שתפסידי כמה סנטימנטרים אבל אסטטית זה ייראה טוב.. אפילו אם תגדילי ראש אפשר לתכנן לה כמו נישות כאלה בדומה לרעיון של נישות גבס.. סתם זרקתי רעיון תחשבי איך לשכלל את זה..

• הוסף לסימניות
מזה מקפיא שוכב?
זה נראה טוב? או כמו של הסופרים ...

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי

קיר גבוהים, משטחים מסודרים, סימטריות ופינת ישיבה משפחתית

ואם בכל אופן תצליחי לשכנע אותה להזיז את המקפיא..
5‏‏לכידה.PNG

מדוע היא משתמשת במקפיא שוכב?
אם זה מטבח תעשייתי הוא צריך תכנון בהתאם, חסר פה משטחי עבודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בראשון - אין משטחים נורמליים לעבודה , צד המקרר מקבל את פני הבאים למטבח , משהו לא נראה טוב ביחס בין המקפיא השוכב לעמוד
בשני- הגז במקום מאד לא נוח וגם הכיור
בשלישי- המקרר נותן את הטון במטבח - האם זה רצוי?
הכיור שצמוד לארון גבוה לא יכול לתפקד כך ...
אני הייתי מנסה אופציה כזו - דומה ל @א6 רק להפוך כמראה
קודם כל לאחד מקרר וארונות גבוהים ,
הייתי שמה את הגוש הגבוה מצד שמאל מאחורי העמוד
ואז מתקבל ר'יש של משטחים
עדיף להצמיד כיורים אם שייך זה בד"כ תורם למשטחים יותר מנוצלים

• הוסף לסימניות
לא אוהבת את האופציות בהן הגבוהים מחולקים לכמה אזורים, הם סוגרים את כל המטבח והופכים אותו לקטן וחשוך.
האופציה השניה נראית טוב יותר, בה מרוכזים כל הארונות בקיר אחד ושאר המטבח פתוח, טוב, נו- מלבד העמוד התקוע שם...
לא כתבת למה לא ניתן להזיז את המקפיא ואת פינת האוכל?האם בגלל קבעון? או בגלל אילוצים כאלו ואחרים?

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי

קיר גבוהים, משטחים מסודרים, סימטריות ופינת ישיבה משפחתית

ואם בכל אופן תצליחי לשכנע אותה להזיז את המקפיא..
צפה בקובץ המצורף 449898

מדוע היא משתמשת במקפיא שוכב?
אם זה מטבח תעשייתי הוא צריך תכנון בהתאם, חסר פה משטחי עבודה.
מקסים
גם מבחינתי זו התוכנית הרצוי'ה ביותר-ברור.בדומה לתוכנית הראשונה/שני'ה
אך צריך לקחת בחשבון את העמוד!!!
היא לא מוותרת על המקפיא השוכב-הוא,גדול,מכיל המון,ונח לאחסון ולגישה-מסכימה איתה,בפרט שהיא מבוגרת ומארחת וצריכה את השימוש בו!
להזיז את המקפיא,אין כ"כ לאן.הם רוצים גישה למרפסת ופינת ישיבה מרווחת ופתוחה מכל הכיוונים.
אם נשים את המקפיא במקום אחר-איפה שעכשיו השיש/הגבוהים,ילך לנו שטח גדול.המקפיא נפתח כלפי מעלה-כפתיחת ספר.אז א"א לשים מעליו יחידה של בילד אין/מידוף וכו' וגם שיש כאן את העמוד שמפריע להתנהלות וגישה חופשית,ולכן המקפיא הוא האלטרנטיבה הטובה ביותר שחלקו מאחורי העמוד,יש לו גישה מלאה בכל אופן.
את הפינת אוכל יש דרישה כן לשים שם.היא גדולה ומאפשרת לשבת סביבה בכל הכיוונים.

• הוסף לסימניות
לא אוהבת את האופציות בהן הגבוהים מחולקים לכמה אזורים, הם סוגרים את כל המטבח והופכים אותו לקטן וחשוך.
האופציה השניה נראית טוב יותר, בה מרוכזים כל הארונות בקיר אחד ושאר המטבח פתוח, טוב, נו- מלבד העמוד התקוע שם...
לא כתבת למה לא ניתן להזיז את המקפיא ואת פינת האוכל?האם בגלל קבעון? או בגלל אילוצים כאלו ואחרים?
תודה.
להזיז את המקפיא,אין כ"כ לאן.הם רוצים גישה למרפסת ופינת ישיבה מרווחת ופתוחה מכל הכיוונים.
אם נשים את המקפיא במקום אחר-איפה שעכשיו השיש/הגבוהים,ילך לנו שטח גדול.המקפיא נפתח כלפי מעלה-כפתיחת ספר.אז א"א לשים מעליו יחידה של בילד אין/מידוף וכו' וגם שיש כאן את העמוד שמפריע להתנהלות וגישה חופשית,ולכן המקפיא הוא האלטרנטיבה הטובה ביותר שחלקו מאחורי העמוד,יש אליו גישה מלאה בכל אופן.

והדלת שם,היא כניסה למרפסת שימושית ופעילה,בפרט בסוכות עם כל המשפחה...כך שצריך לתת לה מקום וגישה נוחה.
אדרבה
אם יש רעיון טוב יותר למקפיא/לפינת האוכל שצריכה להיות גדולה.
אשמח לשמוע
פתוחה להצעות

• הוסף לסימניות
בראשון - אין משטחים נורמליים לעבודה , צד המקרר מקבל את פני הבאים למטבח , משהו לא נראה טוב ביחס בין המקפיא השוכב לעמוד
בשני- הגז במקום מאד לא נוח וגם הכיור
בשלישי- המקרר נותן את הטון במטבח - האם זה רצוי?
הכיור שצמוד לארון גבוה לא יכול לתפקד כך ...
אני הייתי מנסה אופציה כזו - דומה ל @א6 רק להפוך כמראה
קודם כל לאחד מקרר וארונות גבוהים ,
הייתי שמה את הגוש הגבוה מצד שמאל מאחורי העמוד
ואז מתקבל ר'יש של משטחים
עדיף להצמיד כיורים אם שייך זה בד"כ תורם למשטחים יותר מנוצלים
אופצי'ה כזו נהדרת.
רק שגבוהים בצד השני כמראה לא אפשרי-יש חלון שם.
ומה הכוונה לגבוהים מאחורי העמוד?איך יהיה אליהים גישה ואיך יפתחו?
בין העמוד לקיר יש 89 ס"מ.אני חשבתי להמשיך את העמוד באותו עובי עד לקיר "כהמשך מלכתחילה"אבל אז גם המקפיא מתרחק לנו...
ריש של משטחים נוצר גם לפי התוכנית של @א6.
איחוד של כיורים אכן מאפשר יותר משטח,אך מצד שני כשיש את הכירי'ים המפרידות בין הבשרי לחלבי,הם מחלקות באופן ברור לשני חלקים וגם נותן גישה נעימה של בישול גם לחלבי גם לבשרי.

• הוסף לסימניות
ועוד כמה פרטים חשובים:
יש דרישה-עדיפות לגז נפרד לחלבי(אפ' אחד) והגז הגדול ישמש לבשרי בחופשיות בשוטף,כך גם יוצא מבחינת חלוקה שהגז בבשרי-החלק הפעיל יותר.(אלא אם כן הגז מפריד בין הבשרי לחלבי)
יש תנור נוסף טוסטר אובן שאני רוצה להכניס אותו על השיש בתוך תריס-יהיה פתוח בשימוש בתנור.
חוץ משני תנורים נוספים במטבח-שיהיו בילד אין.

• הוסף לסימניות
מקסים
גם מבחינתי זו התוכנית הרצוי'ה ביותר-ברור.בדומה לתוכנית הראשונה/שני'ה
אך צריך לקחת בחשבון את העמוד!!!
היא לא מוותרת על המקפיא השוכב-הוא,גדול,מכיל המון,ונח לאחסון ולגישה-מסכימה איתה,בפרט שהיא מבוגרת ומארחת וצריכה את השימוש בו!
אם נשים את המקפיא במקום אחר-איפה שעכשיו השיש/הגבוהים,ילך לנו שטח גדול.המקפיא נפתח כלפי מעלה-כפתיחת ספר.אז א"א לשים מעליו יחידה של בילד אין/מידוף וכו' וגם שיש כאן את העמוד שמפריע להתנהלות וגישה חופשית,ולכן המקפיא הוא האלטרנטיבה הטובה ביותר שחלקו מאחורי העמוד,יש לו גישה מלאה בכל אופן.
העמוד לא כזה מפריע. וגם מבחינה עיצובית ניתן לחפות אותו בבריקים מעניינים.

• הוסף לסימניות
אופצי'ה כזו נהדרת.
רק שגבוהים בצד השני כמראה לא אפשרי-יש חלון שם.
ומה הכוונה לגבוהים מאחורי העמוד?איך יהיה אליהים גישה ואיך יפתחו?
בין העמוד לקיר יש 89 ס"מ.אני חשבתי להמשיך את העמוד באותו עובי עד לקיר "כהמשך מלכתחילה"אבל אז גם המקפיא מתרחק לנו...
ריש של משטחים נוצר גם לפי התוכנית של @א6.
סורי, לא התעמקתי מספיק בתכנית...ברור שלא לחסום חלון!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי אישית יש מגירה עבור תבניות אח"כ 2 תנורים בילד אין אח"כ טוסטר אובן שנמצא בתוך קלפה של מיקרוגל, כאשר אני אופה בטוסטר אובן הקלפה נשארת פתוחה
הטוסטר אובן במקרה כזה יוצא מאד מאד גבוה ולא נוח להוציא משם תבנית חמה, הם צריכים לומר אם להם זה נורא, אנחנו עשינו מגירת תבניות מעל 2 בילד אין ומעל מיקרוגל, זה גם מעל התקן אבל לנו זה היה האופציה היחידה למיקרוגל במטבח...

• הוסף לסימניות
יוצא גבוהה אבל כנראה תלוי בגובה של הבנ"א,
ברור, אני מדברת על אנשים גבוהים, אבל גם להם כשתהיה נניח ילדה בת 13 שלא תגיע להוציא תבנית מהתנור ובמיוחד מהמקרוגל, זה סוג של חיסרון, לטעמי.. (למרות שאנחנו עשינו מקרוגל גבוה)

• הוסף לסימניות
בס"ד

כמו שכתבו לפני
לרכז את האזורים:
ארונות גבוהים בצד אחד, כיורים יחד כיריים
תנסי לבדוק את האופציה של א6 שהעבירה לך עם מידות בהתאם לחלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה