דרוש מידע מטבח זול ופשוט - איפה?

• הוסף לסימניות
אנחנו צריכים מטבח לתקופה של כשנה וחצי. הכי פשוט וזול שיש.
יש המלצות?
מישהו עשה פעם באיקאה?
שמעתי על סמרה מטבחים אבל אני כבר שבועיים מנסה להשיג אותם בכל הדרכים ללא הצלחה...
אשמח מאוד להמלצות!

• הוסף לסימניות
תכתבו בגוגל 'מטבחים מוכנים'. יתכן שתמצאו משהו שמתאים לכם.

• הוסף לסימניות
תכתבו בגוגל 'מטבחים מוכנים'. יתכן שתמצאו משהו שמתאים לכם.
חיפשתי קצת. אני לא יודעת מה אמין, אחרי שנכוויתי קשות עם חברת מטבחים בעבר.
לכן מבקשת המלצות ספציפיות.

• הוסף לסימניות
מה עם פרפקט ליין ?
לא יודעת איך זה להרבה שנים
אבל כתבת שאת צריכה לשנה וחצי

• הוסף לסימניות
מה עם פרפקט ליין ?
לא יודעת איך זה להרבה שנים
אבל כתבת שאת צריכה לשנה וחצי
כן
הבעיה שיש להם תור בשעות הצהריים רק בעוד 3 שבועות, וזה ממש רחוק לי לבוא בבוקר, מעדיפה להזמין מטבח מוכן דרך האתר וזהו.
וזמן האספקה שלהם זה 21 ימי עסקים
אני ממש צריכה את זה דחוף במיידי

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את נונו מטבחי ליבורנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה