מטבח חדש

• הוסף לסימניות
איזה תכנון יותר טוב? (או אולי יש תכנון שלישי שינצח?)
שימו לב:
1. יש חלון גדול בקיר שמול הכניסה למטבח.
2. המטבח סגור מכל הכוונים בקירות.

קבצים מצורפים

• מחוק מטבח.pdf
    2.4 MB · צפיות: 85
  • image (14).png
    image (14).png
    KB 288.3 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
כמדומני כבר דנו במטבח הזה, אני טועה?

• הוסף לסימניות
אף תוכנית אינה טובה דיה. תרצי עזרה בתשלום סמלי? תוכלי לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
את יכולה ללכת על האופציה שעשו לך בחברת מטבחים, היא לא כ"כ גרועה, רק דבר אחד הייתי עושה מזיזה את הכיריים כמעט עד הקיר, משאירה כ20 ס"מ, כך מקבלת שיש בשרי מכובד ויפה. המשטח בין הכיריים לכיור הכי שימושי במטבח.

• הוסף לסימניות
תקשיבי,מטבח עולה סכום כסף מכובד מאד.אין שום סיבה שהתוצאה הסופית תהיה מאולצת. השטח הוא לא בעל מבנה בעייתי,ואפשר בהחלט להגיע לתוצאה מקסימלית. המטבח צריך להיות טוב מאד ולא רק"לא כ"כ גרוע"

• הוסף לסימניות
תקשיבי,מטבח עולה סכום כסף מכובד מאד.אין שום סיבה שהתוצאה הסופית תהיה מאולצת. השטח הוא לא בעל מבנה בעייתי,ואפשר בהחלט להגיע לתוצאה מקסימלית. המטבח צריך להיות טוב מאד ולא רק"לא כ"כ גרוע"
וואלה. מה זה הייתי בדעה הזו.
אבל אני כבר חודשים(!) מנסה למצא פתרון מושלם... וכנראה שאין אחד כזה.
מעצבן.

• הוסף לסימניות
את לא טועה.
אני עדיין מסובכת איתו ולא מוצאת פתרונות נורמלייייייייים.
אוף.
חוץ מהרוחב שהוא יחסית קטן, נראה שאפשר להוציא מטבח יפה ומנוצל.
אם אפשרי, אולי להוריד חלק מקיר הכניסה למטבח יתן מטבח פתוח קצת והרגשה יותר מרווחת.

זכורני שיש לך מעצבת, לא?

• הוסף לסימניות
חוץ מהרוחב שהוא יחסית קטן, נראה שאפשר להוציא מטבח יפה ומנוצל.
אם אפשרי, אולי להוריד חלק מקיר הכניסה למטבח יתן מטבח פתוח קצת והרגשה יותר מרווחת.

זכורני שיש לך מעצבת, לא?
אם אני זוכרת טוב, עיקר הבעיה במטבח הזה היתה שנקודות המים והניקוז כבר קיימות ולא רוצים להזיז אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח להתייעץ פה על תכנית סלון / מטבח.
יש לנו תכנית שהיא בעקרון כבר סגורה, אבל לא היינו שלמים איתה בכלל.
מצרפת קודם את השטח נקי, מחקתי את התכנון המקורי אבל העקרון שלו היה שהמטבח בחצי השטח הגדול- משמאל למעלה, עם חלון. והסלון מתפרס על שאר השטח כשני אזורים - אזור שולחן ואזור ספה נפרדים.
אחרי התלבטויות וחרטות החלטנו לנסות לשנות לגמרי.

מידות סלון מטבח.jpg

הגענו למסקנה שכנראה הדבר הנכון פה שהמטבח יהיה בצד ימין, והסלון כשטח גדול ומוגדר בצד שמאל.
זה התכנית שחשבנו

תכנון סלון מטבח.png

החסרונות של זה:
1. מסדרון ארון בכניסה לבית.
2. הארכת המסדרון הבסיסי של הבית על ידי המטבח (עד כמה באמת בתחושה זה יהיה המשך למסדרון?).
3. עצם זה שהמעבר לבית הוא דרך המטבח.
4. חסרון איוורור טבעי למטבח. חשבנו לעשות קולט, ובנוסף זה שהפתח לסלון גדול נותן למטבח אוורור.
5. אנחנו מסתפקים על אורך המטבח, איזה אורך אפשר לתת לו בלי שזה יהיה מוגזם לא ה'מסדרון' בכניסה לבית ולא המעבר בין השיש לארונות.

נשמח לכל עצה.
תודה מראש

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה