מטבח חזיתות פולימר - שילוב עם חומר נוסף

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום,
אני בשלבים סופיים של הזמנת מטבח, בחרתי חזיתות פולימר
ורציתי לשדרג קצת בקרניז, וויטרינות, עמודים והנגר אמר לי שהוא לא יכול להתחייב לי שזה ייצא ממש תואם לפולימר , האם מישהו יודע אם אפשר לשלב פולימר עם חומר נוסף כמו שליפלאק?

• הוסף לסימניות
פולימר לא כ"כ "הולך" עם שלייפלאק. פולימר נחשב לחומר עמיד ומתאים למטבח פעיל ואילו השלייפלאק (שזו צביעה בתנור) נחשב לחומר פריך ורגיש.
במיוחד שהפולימר נותן תוצאה דומה לשלייפלאק. (קנט ללא חיבור לדלת אלא מראה אחיד, 50% ברק לעומת השלייפלאק שהוא 100% ברק ופורמייקה 20% ברק)
מה שכן אני ממליצה לשלב זכוכית. יש קשת רחבה של עיצובים. (את יכולה אפילו לבחור תמונה שאותה ידפיסו לך) נותנת מראה נקי. ומגיעה ב2 סוגי גימורים או משי מט או קליר- 100% ברק.משדרג מאוד!

• הוסף לסימניות
קרניז צבוע משתלב יופי עם פולימר, גם אם זה לא באותו גימור של הפולימר.
לגבי עמודים, ניתן לעשותם מפולימר,

צפה בקובץ המצורף 304840

קבצים מצורפים

• rdk.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה