דרוש מידע מטבח כהה או לבן ??? אולי תעזרו בדילמה ...?

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שאני עושה לבן לבן צח ומהמם .. עם נגיעה של עץ וקצת שחור בתאורה ואביזרים..
אני רואה שכולם עושים עכשיו מטבחים כהים שחור או אפור כהה
בהתחלה היה נראה לי חשוך ולא לטעמי ..
לאחרונה יצא לי לראות ממש יפים
והתחלתי ל ה ת ב ל ב ל !!!
אנא עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
אני אישית מאד מאד אוהבת לבן. יש בו גם משהו קלאסי יותר משחור, לדעתי.
את השחור שנותן עוצמה אפשר לשלב במשהו מוגדר, ארון או קיר מסוים, זה "נקודת כוח" לכל המטבח.
שיישים ומגירות הייתי עושה לבן.

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שאני עושה לבן לבן צח ומהמם .. עם נגיעה של עץ וקצת שחור בתאורה ואביזרים..
אני רואה שכולם עושים עכשיו מטבחים כהים שחור או אפור כהה
בהתחלה היה נראה לי חשוך ולא לטעמי ..
לאחרונה יצא לי לראות ממש יפים
והתחלתי ל ה ת ב ל ב ל !!!
אנא עזרתכם!!!
שתדעי שמטבח שחור מתלכלך יותר מלבן!
יש כל הזמן טביעות.
ונכון זה הולך עכשיו מאד. והוא מהמם
אבל לבן תמיד הולך.
את יכולה לשלב עם צבע עץ ושחור זה מושלם
צרפתי לך שתראי צבע עץ מיוחד-אבל שוב קשה לניקוי
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
תדעי לך שאין על לבן!!!!!!!!!!!1

• הוסף לסימניות
גם אני לא רציתי לבן מבחינה פרקטית וגם כי נמאס לי לראות מטבחים לבנים ומשעממים.
עשיתי מטבח עץ עם אפור כהה-פחם ואפור בהיר.
באמת הרבה תאורה ושטח גדול.
המטבח מענין ויפה, משהו שלא רואים בכל בית, אבל הוא לא אור בעיניים כמו שאת נכנסת למטבחים הבהירים. אין אפס בהיר- זה אור בעיניים זה נקי.
צריך לשלב קונטרסט שחור/ עץ כדי שיהיה מענין.

• הוסף לסימניות
לבן!
לבן תמיד הולך.
לבן פחות מוכתם. (בפרט בגווני השמנת מט).
והכי חשוב, אפשר לעשות מלא משחקים עם אקססוריז ובזול, כי הלבן הוא צבע יסודי שהכל מתלבש עליו,
ואם יודעים לשלב כמו שצריך המטבח יראה מיליון דולר!

• הוסף לסימניות
הכי כיף זה מטבח מואר בצבע לבן/ שמנת.
נכון שהשחור יפה אבל מתרגלים מהר ליופי, והחשיכה נשארת..

• הוסף לסימניות
מטבח כהה הוא אולי יפה בתמונות אבל כשנמצאים במקום זה גם קצת מקטין את המטבח וגם קצת שחור בעיניים,
יותר מומלץ לשלב רק קצת כהה לדוגמא בשיש או בקרמיקה בידיות וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה