דרוש מידע מטבח ליומולדת 3 בשווי 500 ש"ח, מאיפה? ומה הכי כדאי?-הבו עיצות מנסיונכם!!

• פותח הנושא SRADT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לקנות לבכורה ליומולדת 3 מטבח.
קראתי את האשכולות שיש על הנושא ועדיין יש לי כמה שאלות.
לפי מה אתם מחליטים מה עדיף, עץ או פלסטיק? יש לי מספיק מקום בבית הנוכחי לשים את המטבח בחדר המשחקים.
האם אפשר למצוא ב 500 שקל משהו איכותי או שזה לא מספיק?
האם מומלץ לחפש ביד שניה משהו יקר שלא היה בשימוש הרבה זמן או עדיף חדש בפחות רמה?
וכמובן איזה חברות מומלצות חוץ מ STEP2 ? ואיפה ניתן להשיג בזול.

**אל תפנו אותי לאשכולות אחרים כי קראתי את כולם.
**אני לא מתלבטת האם לקנות מטבח אלא איזה מטבח.

תודה מראש לכל העוזרים!

@ה' אוהב אותך אולי תוכלי לעזור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו קנינו את המטבח של איקאה. (לעניות דעתי מטבח מפלסטיק בד"כ פחות איכותי)
בסייל, כשעלה 395 ש"ח.
הכי פשוט, הכי יפה ופרקטי.
מאוד איכותי, עבר הרבה בחייו הקצרים יחסית (שנה פלוס) הודות לשני גברים חסונים בשנים הראשונות לחייהם ושרד יפה ללא שום שריטה או ציר חורק.
מומלץ ביותר.
https://www.ikea.com/il/he/p/duktig-play-kitchen-birch-60319972/

• הוסף לסימניות
לי יש כבר כמה שנים טובות של ליטל טייקס, נראה במצב מעולה, כיף לנקות עם מגבון או יותר יסודי (פסח למשל) עם צינור מים. שימושי ומחזיק מעמד מצוין. המעלה שלו גם שזה קל וניתן בקלות להעביר מחדר לחדר. עלה לי בשעתו נראה לי בסביבות ה-400+-
לא התנסתי עם מטבח מעץ.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למטבח של איקאה
מחזיק טוב, פרקטי, יפה, ונראה כמו חדש (כבר עבר שנה)

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקינדר טויס בבני ברק מטבח ב470 ש"ח (בערך - לא זוכרת מדויק)
המוכר אמר שזה מוצר איכותי מאד. בתכלס' לא שווה את המחיר הדלתות של הארונות נשברו.
והעץ נראה זול מאד, ממש מאכזב.
(חשוב לציין שאצלי משחקים נשמרים לאורך זמן רב).

• הוסף לסימניות
אני קניתי מעץ, לטעמי יפה יותר
עלה 300 שח בזול סטוק, מחזיק נהדר כבר יותר משנה עם 2 שובבים לא קטנים, מתנקה עם ספוג הפלא

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לקנות לבכורה ליומולדת 3 מטבח.
קראתי את האשכולות שיש על הנושא ועדיין יש לי כמה שאלות.
לפי מה אתם מחליטים מה עדיף, עץ או פלסטיק? יש לי מספיק מקום בבית הנוכחי לשים את המטבח בחדר המשחקים.
האם אפשר למצוא ב 500 שקל משהו איכותי או שזה לא מספיק?
האם מומלץ לחפש ביד שניה משהו יקר שלא היה בשימוש הרבה זמן או עדיף חדש בפחות רמה?
וכמובן איזה חברות מומלצות חוץ מ STEP2 ? ואיפה ניתן להשיג בזול.

**אל תפנו אותי לאשכולות אחרים כי קראתי את כולם.
**אני לא מתלבטת האם לקנות מטבח אלא איזה מטבח.

תודה מראש לכל העוזרים!

@ה' אוהב אותך אולי תוכלי לעזור?
את האמת יש לי מעץ ,לא התנסיתי בפלסטיק.
כמובן של ליטל טייקס אין ספק שזה משהו הרבה יותר מסיבי ואיכותי (ובטח פחות יפה)להורים שלי יש עדיין כמעט 20 שנה בית מפלסטיק בחצר לילדים שמור כמו חדש של ליטל טייקס
לי אחותי קנתה באיזו חנות צעצועים מול רב שפע ועלה 350 במבצע של 50 אחוז אם אני לא טועה.
מצרפת לך תמונה אם עוזר

קבצים מצורפים

• IMG_1239.JPG
    4.7 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קניתי ביד 2 של step2 מטבח מהמם במצב חדש במחיר בדיחה. שווה להציץ...

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקינדר טויס בבני ברק מטבח ב470 ש"ח (בערך - לא זוכרת מדויק)
המוכר אמר שזה מוצר איכותי מאד. בתכלס' לא שווה את המחיר הדלתות של הארונות נשברו.
והעץ נראה זול מאד, ממש מאכזב.
(חשוב לציין שאצלי משחקים נשמרים לאורך זמן רב).
את יודעת לומר לי את השם של החברה?

• הוסף לסימניות
לי יש כבר כמה שנים טובות של ליטל טייקס, נראה במצב מעולה, כיף לנקות עם מגבון או יותר יסודי (פסח למשל) עם צינור מים. שימושי ומחזיק מעמד מצוין. המעלה שלו גם שזה קל וניתן בקלות להעביר מחדר לחדר. עלה לי בשעתו נראה לי בסביבות ה-400+-
לא התנסתי עם מטבח מעץ.
ליטל טייקס זה רק מפלסטיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה