מטבח לילדים

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מטבח (צעצוע כמובן...) וקצת מסתחררת מהמבחר...על איזה חברה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
סטפ טו או ליטל טייקס שהפלסטיק של זה איכותי
לי יש פישר פריס ואני מאד לא מרוצה
הפלסטיק של זה דפוק

• הוסף לסימניות
סטפ טו או ליטל טייקס שהפלסטיק של זה איכותי
לי יש פישר פריס ואני מאד לא מרוצה
הפלסטיק של זה דפוק

• הוסף לסימניות
הכול תלוי בתקציב, לגיסתי יש מטבח גדול של ליטל טייקס, והיא מאד נהנית, פלסטיק חזק ויציב במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
לא ממליצה כלל על מטבח למשחק...
בחנוכה שעבר רציתי לקנות לבת שלי ליום-הולדת וחמותי הקדימה אותי וקנתה לי (לא זוכרת של איזה חברה, אבל מטויס אר אס).
בקיצור - כל הבית מתבלגן!!!
צלחות, כוסות, סכו"ם - מפוזרים בכל פינה. הילדות לוקחות (בחשאי) את הכוסות וממלאות במים, אני מביאה חטיף ומיד הוא בתוך התנור והארונות ועוד...
בקיצור - כל יום הייתי צריכה לרוץ בכל הבית, לחפש את כל החלקים (למרות שהילדות שלי היו מסדרות אבל הן לא תזזנה את הספה למצוא את המזלג - נכון?!), לשטוף את הכלים ולארגן את המטבח עד שיום אחד נמאס לי!!!
ארזתי את כל הכלים בשקית, פירקתי את המטבח - הנחתי לבעלי ליד הדלת וביקשתי שיוריד למחסן...
מאז - יש לי רק מטבח אחד לסדר... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;468372:
לא ממליצה כלל על מטבח למשחק...
בחנוכה שעבר רציתי לקנות לבת שלי ליום-הולדת וחמותי הקדימה אותי וקנתה לי (לא זוכרת של איזה חברה, אבל מטויס אר אס).
בקיצור - כל הבית מתבלגן!!!
צלחות, כוסות, סכו"ם - מפוזרים בכל פינה. הילדות לוקחות (בחשאי) את הכוסות וממלאות במים, אני מביאה חטיף ומיד הוא בתוך התנור והארונות ועוד...
בקיצור - כל יום הייתי צריכה לרוץ בכל הבית, לחפש את כל החלקים (למרות שהילדות שלי היו מסדרות אבל הן לא תזזנה את הספה למצוא את המזלג - נכון?!), לשטוף את הכלים ולארגן את המטבח עד שיום אחד נמאס לי!!!
ארזתי את כל הכלים בשקית, פירקתי את המטבח - הנחתי לבעלי ליד הדלת וביקשתי שיוריד למחסן...

אולי תתרמי את זה פה למישהו יש הרבה אנשים שיהיו מוכנים לקבל את הבלאגן הזה הביתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;468372:
הילדות לוקחות (בחשאי) את הכוסות וממלאות במים, אני מביאה חטיף ומיד הוא בתוך התנור והארונות ועוד...

מזדהה..... זה פשוט סיוט שהם מחליטים לעשות את זה.....

מספיק ת'מטבח הראשי בקושי מצליחים לארגן.... ;)

• הוסף לסימניות
ילדים יצירתיים יהפכו סתם קופסה לתנור, ארגז לשולחן, יבנו מלגו/קליקס את שאר האביזרים...
מנסיון... ופלים, פרוסות לחם, שאריות פעקל'ך - אין לנו מטבח ילדים, אבל כשבא להם "לבשל" הם כבר מארגנים משהו...

אגב, כיוון קצת אחר, ונשמר לאורך המון שנים (תשאירו לנכדים) - מטבח מעץ.
לא מאוד יקר יחסית לרמת העמידות שלו (מתחיל מסביבות 400 ש"ח למשהו בסיסי)

• הוסף לסימניות
מטבח עבודת יד, אם אני לא טועה כל החומרים יחד עלו לי בסביבות 80 ש"ח.....
תעסוקה נהדרת!!!
(מי שמעוניין יש לי תמונות מקרוב של כל חלק, ממה הוא בנוי)

קבצים מצורפים

• IMG_3247.JPG
    KB 669.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מקסים! ממש אהבתי.
(רק שנראה לי שאצלנו זה יתפרק תוך 3 דקות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג.ח;468770:
מטבח עבודת יד, אם אני לא טועה כל החומרים יחד עלו לי בסביבות 80 ש"ח.....
תעסוקה נהדרת!!!
(מי שמעוניין יש לי תמונות מקרוב של כל חלק, ממה הוא בנוי)

פשש...יצירתית :)

• הוסף לסימניות
מדהים. איזו יצירתיות והשקעה.
היה מענין לראות כל חלק לחוד.

• הוסף לסימניות
עוד כמה מקרוב...

קבצים מצורפים

• IMG_3242.JPG
    KB 737.4 · צפיות: 0
  • IMG_3243.JPG
    1 MB · צפיות: 29
  • IMG_3244.JPG
    KB 648.5 · צפיות: 26
  • IMG_3246.JPG
    KB 696.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לילדים יש הנאה אפילו רק מלראות את הבניה- כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
השקעה מדהימה!!!
יפהפה!!!
(אני רק מקווה שהילדים לא יתפסו על ה"שיש" על מנת להוריד את הכלים מהמדף, כמו שאצלי, לפחות, הם נוהגים לעשות...)

• הוסף לסימניות
וואו! ג.ח, את ממש מוכשרת!!!!
עדן, של איזה חברה המטבח? תעלי תמונה? אולי משהו פה ירצה לקנות ממך אותו?
יש למישהו פה עוד המלצה על מטבח מסויים?

• הוסף לסימניות
ג.ח. - מדהים! כמה זמן זה מחזיק מעמד? (ממתי יש לכם את זה? והאם אין איזה בן/ת שנתיים שובב שמנסה ומצליח לפרק?) נראה לי רעיון אדיר לתעסוקה בקיץ - להכין עם הגדולות כזה דבר.

• הוסף לסימניות
ג.ח. - מצדיעים לך!
יצירתיות בטוב טעם, אני בטוחה שהילדים מעריכים את המטבח הזה הרבה יותר מהקנוי,
ומקווה שמבלים שם הרבה...
(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;468778:
מקסים! ממש אהבתי.
(רק שנראה לי שאצלנו זה יתפרק תוך 3 דקות)

בנים אמרנו?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת