מטבח לפסח השנה, יש לי עדיין סיכוי?

• הוסף לסימניות
המטבח שלי זקוק להחלפה. עדיין אין לי תוכניות, האם יש לי מה להתחיל עכשו להתעניין וכו' אם אני רוצה אותו לפסח או שזה חסר סיכוי?

• הוסף לסימניות
חברות גדולות כמו סמל לא יתחייבו לך לפחות מחודשיים אספקה.
ולדעתי חבל לא להשקיע זמן בתכנון רק בגלל פסח.
אם את יודעת בדיוק מה את רוצה ויש לך נגר שמוכן להתחייב ללו"ז קרוב לכאורה זה אפשרי.
קחי בחשבון שאת השיש לרוב מזמינים רק אחרי שהארון מותקן , שזה עוד זמן.
ואם יש גם עבודות של גבס לסגירה מעל הארונת למשל, ערב פסח הוא לא הזמן האידיאלי.

• הוסף לסימניות
את יכולה אבל זה יהיה לחוץ מאד,
אם יש לך תוכניות מדויקות אפשר להריץ את זה.

• הוסף לסימניות
המטבח שלי זקוק להחלפה. עדיין אין לי תוכניות, האם יש לי מה להתחיל עכשו להתעניין וכו' אם אני רוצה אותו לפסח או שזה חסר סיכוי?
מטבח זה החלק שצריך הרבה מחשבה ותכנון נכון.
אם את לפני תוכניות, זה קצת לחוץ.
אלא אם כן אתם ממש מהירי החלטה ותוך שבועיים סגורים על תוכנית.
יש סיכוי שנגר יעמוד בזמנים.
אבל צריך לקחת בחשבון שיתכן שהבסיס + יהיה מורכב, אך פינישים וכד' הרבה פעמים מתעכב.

• הוסף לסימניות
לעשות מטבח עכשיו עוד לפני שיש תוכנית זה אומר לוותר הרבה לאורך כל הדרך
אם אתם סופר ותרנים צאו לדרך

• הוסף לסימניות
תלוי בכם כמה אתם מהירי החלטה.
אם אתם חותכים מהר, קחו מעצבת טובה וזריזה, יש אפשרות עד פסח. למה לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה