התייעצות מטבח... מה יש להוסיף

• הוסף לסימניות
אנחנו לקראת סגירה של מטבח... (פורמייקה)

מצרפת תמונות של הדמיה...

הארונות הגבוהים בחלק של המקרר- הכי קרוב לדלת יהיה מכונת כביסה + מייבש ואחר כך ארון כביסה ואז ארון מקפיא ואז תנורים ומקרר.
מימולו יהיה גם ארון גבוהים של 30 ס"מ- סוג של מזווה (בשרטוט זה ארון נמוך)

ליד הכיור הימני יש ויטרינה ( יהיה רווח בין הארונות התחתונים לויטרינה)
את האי אני מתכוונת לשנות לאי עם 2 גבהים שיהיה מצד אחד משטח עבודה ומצד שני יהיה מקום ישיבה לילדים.

האם לא עמוס מידי בארונות?

אודה לעצות מחיכמות

קבצים מצורפים

• IMG-20240610-WA0002.jpg
    IMG-20240610-WA0002.jpg
    KB 112.3 · צפיות: 67
  • IMG-20240610-WA0003.jpg
    IMG-20240610-WA0003.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 87
  • IMG-20240610-WA0004.jpg
    IMG-20240610-WA0004.jpg
    KB 104.2 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
אהה עוד משהו.
מתלבטת מאוד בארונות העליונים בן ארון 2 קומות לארון קומה אחת

וצבע קשמיר עם שילוב של עוד משהו...מה?

• הוסף לסימניות
אני לא מעצבת פנים, אבל תשימי לב אם הדלת של המרפסת והדלת של האחרון האחרון, (בקיר של המקרר) לא יתקעו אחת בשניה

• הוסף לסימניות
עדיף שתעלי תוכנית מבט על יהיה יותר קל לעזור לך.
1. למה בכיור הימיני הארונות העליונים עומק 60 זה צריך להיות עומק 30 שלא יקבלו מכות מהארון.
2. כמה המרחק בין הארונות הגבוהים לבין האי? נראה מרחק גדול מה שמקשה על התפקוד להוציא מהמקרר. להכניס לתנור וכו".

• הוסף לסימניות
עדיף שתעלי תוכנית מבט על יהיה יותר קל לעזור לך.
1. למה בכיור הימיני הארונות העליונים עומק 60 זה צריך להיות עומק 30 שלא יקבלו מכות מהארון.
2. כמה המרחק בין הארונות הגבוהים לבין האי? נראה מרחק גדול מה שמקשה על התפקוד להוציא מהמקרר. להכניס לתנור וכו".
יש לי את זה אבל לא יכולה לעלות עכשיו. אולי בערב

• הוסף לסימניות
גם אני לא בתחום העיצוב
אבל מנסיון בארון הכביסה מאוד מעצבן שרוצים להעביר כביסה מלוכלכת למכונה ויש לך ביניהם דלת של ארון פתוחה, עדיף להגדיל את רוחב הדלתות של המכונה ולחבר לאותה יחידה גם את הכביסה כך שפותחים את הארון הכביסה צמודה למכונה ומקל מאוד את התהליך...

• הוסף לסימניות
גם אני לא בתחום העיצוב
אבל מנסיון בארון הכביסה מאוד מעצבן שרוצים להעביר כביסה מלוכלכת למכונה ויש לך ביניהם דלת של ארון פתוחה, עדיף להגדיל את רוחב הדלתות של המכונה ולחבר לאותה יחידה גם את הכביסה כך שפותחים את הארון הכביסה צמודה למכונה ומקל מאוד את התהליך...
תודה. לא חשבתי על זה

• הוסף לסימניות
למה משנה הגובה במגירה מתחת לתנור???
זה משנה לגבי גובה התנורים, שתיהיה גישה נוחה לתנור העליון.
וכן אם יש קלאפה של מיקרוגל מעל התנור, חשוב לוודא שזה גובה מתאים עבורכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום רב,
אנחנו בס"ד בשלבי תכנון מטבח מתקדמים.
מדובר במטבח בצורת ריש והמיקום הכי אידאלי לאינדוקציה הוא בקצה השיש המיועד לבשרי.
אנחנו רוצים להתקין שם אינדוקציה 70 ס"מ, ומלכתחילה תכננו להתקין מתחתיה מגירות ברוחב 80 ס"מ,
וכך האינדוקציה תשב מעליהם ואת התנור תכננו להתקין מתחת האי, כמו שרואים בשרטוט המצורף.
אבל בסופו שלדבר הוחלט ללכת על שני תנורים חד תאיים וממילא תנור אחד מהם נצטרך להתקין מתחת הכירה.
רק שאז כבר ממש חבל להשאיר את הארון שתחת הכירה ברוחב 80 ס"מ, כי התנור לא צריך יותר מ- 60 וגם אנחנו רוצים להגדיל את המגירות שמימין לתנור (במקום המגירות 80 שהורדנו)
עכשיו השטח חתך עומק בשיש שצריך לכירה הוא ברוחב 56 ס"מ, והעומק בסה"כ הוא כ5.5 ס"מ וזה אומר שצריך גם לחתוך את גג הארונות שמתחת,
כך שיהיה מאוד קשה לעשות ארון לתנור ברוחב 60 ולהגדיל את המגירות ל65 כי אז הדופן שמפרידה בניהם תצא מתחת היכן שהכירה נכנסת לתוך הארון ויצטרכו לחתוך גם אותה ולא יהיה לה חיבור לגג הארון,
וגם זה לא הכי אסתטי לעין שהשטח שתחת הכירה מחולק לשניים - תנור ומגירות.
אז חשבנו לעשות ארון ברוחב 65 תחת הכירה ששם יהיה התנור ואת המגירות נגדיל ל60, ואז את הבליטה של הכירה שנכנסת לתוך הארון שרוחבה הוא 56 ס"מ נצמיד לדופן הימנית של הארון שתחתיה, ואז מכיוון שהכירה למעלה רחבה עוד 7 ס"מ לכל צד,
יצא א"כ שקצה הכירה השמאלי יהיה ממש מקביל לקצה דופן הארון שתחתיה וישאר בינה לבין קצה השיש רווח של 2 ס"מ בלבד שזה בעצם הבליטה של השיש מעבר לארון.
מקווה שהובנתי..
הכל מפורט בשרטוטים המצורפים.
אשמח אם לחוו"ד על התכנית והאם יש בזה בעיה כל שהיא.
זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!
מצורף 3 אופציות

יש חלק שמאפשר להגדיל את הדירה בעוד 3.5 מ"ר ומסומן באחד התוכניות בצהוב
כמו כן יש סוכה שמסומנת בתכלת

הדרישות הן
3 חדרי אירוח בעיקר למלווים של חולים בסמוך לבית חולים
עם כיור+מקרר מיני+שרותים ומקלחת + שולחנון וכסא+ארון קטן

חדר כביסה לכלי מיטה מגבות ומכונה ומיבש כמובן

מטבח שיוכלו לשים שם פלטה/מקרר גדול/מכונת קפה/בר מים + מקפיא עם מנות מוכנות למי שזקוק
ארון ספרים/ספריה למי שמחפש לעצמו תעסוקה
אופצית ישיבה במטבח (לכאורה מעדיפה שאופצית הישיבה תהיה סגורה לקהל ואנו נשלוט בזה)

ההתלבטות היא
1) לא בטוח שנוכל להגדיל את החלק המסומן בצהוב ואז היחידות מתקטנות
השאלה על חשבון מה ואיך
2) היכן למקם את הסוכה
האם לשים בה את השולחן ולנעול את הדלת
ולאפשר לחדר אחד שיהיה בו דלת לסוכה
אבל אז המטבח לדעת המעצבת לא נח
או להכניס את הסוכה לאחד החדרים
ובסוכות אורח אחד יוכל להשתמש בו באופן מלא
והמטבח יהיה פנימי יותר אבל נח יותר (לכאורה)

מה אומרים?
מה יש לשפר? לשנות? להוסיף?
אשמח לשמוע
כל האופציות כרגע פתוחות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה