להשראה מטבח פולימרי בגוון אבן – יוקרה, עמידות ועיצוב עוצר נשימה!

• הוסף לסימניות
אוהוווו מטבח מושלם עיצוב נקי ויפה פשוט מיוחד
לגבי השיש :אני די בורה בנושא רק מנסה להבין איכות שיש לעומת יופי
כי השיש הדקים, היפים הם עמידים לחום?(לא מה שבתמונה ) איזה סוג הם נקראים
השיש שבתמונה מזכיר לי ממש את השיש אצל ההורים שלי שאפשר להשים עליו הכול ,הוא נראה עבה וחזק (וגם יפה)
זה נכון ?או אני טועה ?איך קוראים לו ?
הוא לא עדיף על פני אחרים חוץ מיזה שהוא נראה עבה ולא מודרני?
ואיך עלו עם השיש לקיר לחיפוי אם הוא עבה
תודה וסליחה על השאלות:)

עריכה :
אני מסתכלת עכשיו על זה :
"להכניס יופי לחיים בלי לוותר על נוחות – עיצוב למטבח ולחדר הילדים"- תמונות שוות!!
וזה ממש אותו מטבח ששינו לו פורמיקות (יש אפילו את החתך בשיש ()והעמוד)
שינוי ממש משמעותי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אוהוווו מטבח מושלם עיצוב נקי ויפה פשוט מיוחד
לגבי השיש :אני די בורה בנושא רק מנסה להבין איכות שיש לעומת יופי
כי השיש הדקים, היפים הם עמידים לחום?(לא מה שבתמונה ) איזה סוג הם נקראים
השיש שבתמונה מזכיר לי ממש את השיש אצל ההורים שלי שאפשר להשים עליו הכול ,הוא נראה עבה וחזק (וגם יפה)
זה נכון ?או אני טועה ?איך קוראים לו ?
הוא לא עדיף על פני אחרים חוץ מיזה שהוא נראה עבה ולא מודרני?
ואיך עלו עם השיש לקיר לחיפוי אם הוא עבה
תודה וסליחה על השאלות:)
בגדול 3 סוגי השיש הנפוצים במטבמחים:
1. שיש גרניט- עשוי מאבן טבעית, אמיתית. יש דוגמאות מהממות! הכי יקר. בגלל שהוא טבעי הוא עלול לספוח כתמים.
חלק מסוגי האבן עמידים לחום וחלק פחות. (כל אבן לגופה). שריט. ניתן לחדש על ידי איש מקצוע. המראה הכללי שלו הכי מיוחד.
2. שיש קוורץ- המוכר והותיק. נחשב לשיש חזק, עמיד, פרקטי. עמידות בינונית לחום (סיר רותח אי אפשר להניח ישירות עליו) שריט. דוגמאות יחסית מוגבלות. אם אני לא טועה. התמונות מהמטבח המהמם של @סימי רוטמן הן עם שיש קוורץ.
מחירו בהשוואה לגרניט ולפורצלן הכי נח.
3. שיש פורצלן- שיש מלאכותי- עשוי מתערובת של חומרים שונים שמתחברים בתהליך חימום בטמפ' גבוהות מאד.
הכי עמיד לחום. (רוב הדגמים) המשטחים עם הגימור המט לא שריטים. דוגמאות מדהימות. אבל--- חסרון בולט מאד- עלולים להסדק או להשבר בעיקר בפינות. ולא רק... (יש את משטחי השיש של חב' דקטון שנחשבים לחזקים ועמידים יותר, כי יש בהם ותר קוורץ). מחיר- נמוך מהגרניט, יקר מהקוורץ,

לגבי העובי- העובי שאת רואה הוא רק בקצה השיש, שם איש השיש "מעבה" את הקצה על ידי חיבור חתיכת שיש בהתאם לרצון הלקוח. המשטח עצמו דק יותר. _פורצלן הכי דק.. עוביו 1.2.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1904993
✨
מחפשים מטבח שמשלב סגנון מודרני עם פונקציונליות מושלמת?
✨

הכירו את המטבח הפולימרי בגוון אבן – קווים נקיים,

מראה יוקרתי ותחושה חמימה שמשתלבת בכל בית.

צפה בקובץ המצורף 1905008
צפה בקובץ המצורף 1905012

חומר איכותי – פולימר עמיד בפני לחות, חום ושריטות, שומר על יופיו לאורך שנים.

עיצוב בהתאמה אישית – לכל חלל ולכל סגנון, בדיוק לפי הצרכים שלכם.

קלות תחזוקה – מטבח שלא מצריך מאמץ בניקוי ונראה חדש תמיד.

מראה אלגנטי ונצחי – גוון האבן מעניק תחושה טבעית, חמימה ומרגיעה לכל הבית.

צפה בקובץ המצורף 1905013
צפה בקובץ המצורף 1905017

זה הזמן לשדרג את הבית עם מטבח שמשלב אסתטיקה, איכות ופרקטיות!

צפה בקובץ המצורף 1905018

לפרטים נוספים וייעוץ ללא התחייבות – צרו קשר עוד היום!

--
✨
סימי רוטמן - עיצוב ואדריכלות פנים
✨

מעצבת בתים----------מטבחים----------אולמות----------מבני ציבור---------משרדים---------עסקים
מדהים!
אנחנו חושבים כרגע על מטבח. מה הצבע של הארונות? זה לא לבן... או בגלל התאורה לא רואים טוב?

• הוסף לסימניות
מדהים!
אנחנו חושבים כרגע על מטבח. מה הצבע של הארונות? זה לא לבן... או בגלל התאורה לא רואים טוב?
שמחה שאהבת!!
צבע ארונות המטבח הוא פולימר בז' P-813 -חברת פורמקס
תבררי אם נשאר במלאי, אם לא יש לך ממש דומה בחברת בלורן.
צבע אבן.
המון הצלחות!!

• הוסף לסימניות
1. שיש גרניט- עשוי מאבן טבעית, אמיתית. יש דוגמאות מהממות! הכי יקר. בגלל שהוא טבעי הוא עלול לספוח כתמים.
חלק מסוגי האבן עמידים לחום וחלק פחות. (כל אבן לגופה). שריט. ניתן לחדש על ידי איש מקצוע. המראה הכללי שלו הכי מיוחד.
2. שיש קוורץ- המוכר והותיק. נחשב לשיש חזק, עמיד, פרקטי. עמידות בינונית לחום (סיר רותח אי אפשר להניח ישירות עליו) שריט. דוגמאות יחסית מוגבלות. אם אני לא טועה. התמונות מהמטבח המהמם של @סימי רוטמן הן עם שיש קוורץ.
3. שיש פורצלן- שיש מלאכותי- עשוי מתערובת של חומרים שונים שמתחברים בתהליך חימום בטמפ' גבוהות מאד.
הכי עמיד לחום. (רוב הדגמים) המשטחים עם הגימור המט לא שריטים. דוגמאות מדהימות. אבל--- חסרון בולט מאד- עלולים להסדק או להשבר בעיקר בפינות. ולא רק... (יש את משטחי השיש של חב' דקטון שנחשבים לחזקים ועמידים יותר, כי יש בהם ותר קוורץ). מחיר- נמוך מהגרניט, יקר מהקוורץ,

לגבי העובי- העובי שאת רואה הוא רק בקצה השיש, שם איש השיש "מעבה" את הקצה על ידי חיבור חתיכת שיש בהתאם לרצון הלקוח. המשטח עצמו דק יותר. _פורצלן הכי דק.. עוביו 1.2.
רחלי,
איזה אליפות!!!!!!!!
ענית ,הרחבת ,והגדרת באופן מקצועי ומיוחד!!
בהערכה רבה!

• הוסף לסימניות

תודה על הפרוט הארוך עזר לי ממש להבין אם אני מחפשת שיש שלא נסדק לא נכתם לא נסרט ולא מתפוצץ מחום יש כזה דבר ?או לכל אחד המעלות שלו ומה הכי חשוב ?תודה ענקית

@סימי רוטמן זה באמת אותו מטבח בשינוי ארונות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה