- הוסף לסימניות
יודעת מה יכול להיות סדר גודל של עלות?את יכולה להזמין דלתות חדשות לחלק שנהרס
וגם איך למנוע שזה לא יקרה שוב בעתיד?
זה מתקלף רק בתחתית של הדלת , כי שם בעצם מגיעים האדים של הבישול
יודעת מה יכול להיות סדר גודל של עלות?את יכולה להזמין דלתות חדשות לחלק שנהרס
אין בפולימר איך למנוע את זה .וגם איך למנוע שזה לא יקרה שוב בעתיד?
זה מתקלף רק בתחתית של הדלת , כי שם בעצם מגיעים האדים של הבישול
היי,לי יש פולימר של פורמקס 3 שנים.
נראה מדהים!
(גם חזית ארון של מיקרוגל מעל תנור שפולט מעט חום)
כמו חדש בבית של בנים פעילים במיוחד בלעה"ר
מאד פחדתי מדפיקות
אבל לפי מה שבדקתי להחליף חזית שנדפקה זה לא יקר ולא מסובך.
בינתיים ב"ה אין דפיקות ואני מרוצה מאד ב"ה. בהצלחה!
לפי מה שהבנתי גם שלי (פורמקס) זה חתיכה אחתוללא חיבורים- אבל אני לא לגמרי בטוחה בנקודה זו
ובאופן כללי, רגיש למכות?יש לי את זה כבר 7 שנים.
לא התנפח.
אין לי ארון ממש מעל הכיריים
יש ארונ ן מעל התנור וליד .
האם אכן אפשר לעשות חריטה או מסגרת בפורמיקה , איפה איזה סוג פורמיקה?פולימר הוא החומר שבין פורמיקה לצבע בתנור מה שנקרא שלייפלק
הוא נחשב ליותר חזק משלייפלק וחלש מפורמיקה
זו דלת מ MDF מצופה ביריעות חומר פלסטי גמיש הגמישות של החומר מאפשרת לו להתעגל ולהכנס לכל שקע
ולהיצמד לדלת כמו טפט
כיוון שלא מדובר בחומר קשיח אלא חומר רך הוא רגיש יותר לפגיעות
אם תנעצי מזלג בפורמיקה יתכן שהיא תקבל שריטה בפולימר השריטה תהיה קרע בחומר
ולכן לא הייתי ממליצה אותו בבתים עם ילדים קטנים
יש אפשרות לחקות דלתות פוימר בפורמיקה אבל לא מושלם רק לתת הרגשה של פולימר
ניתן לעשות חריטה בפורמיקה או לתת מסגרת מובלטת לכל דלת כך שתיצור מעט אשליה
זה אפשרי בכל סוגי הפורמייקות.האם אכן אפשר לעשות חריטה או מסגרת בפורמיקה , איפה איזה סוג פורמיקה?
יש לאגר דגם חדש של פורמייקה עם מסגרות שמדמות צבע בתנורזה אפשרי בכל סוגי הפורמייקות.
המראה שלו הרבה פחות יפה,
לא מגיע ליופי ולגימור של פולימר.....
אפשר לתכנן מטבח מודרני עם ארונות חלקים ולשלב פולימר למשל באי או ארון עליון וכו'
איזה דגם ואיפה אפשר לראות אותו.יש לאגר דגם חדש של פורמייקה עם מסגרות שמדמות צבע בתנור
לא זול אבל תוצאה יפהיפיה! והכי חשוב שזה פורמייקה כך שזה עמיד ופרקטי
יש בזה מספר דגמים ומבחר צבעיםאיזה דגם ואיפה אפשר לראות אותו.
וכן איזה צבע לבן שבור יפה יש?
תודה רבה.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים