- הוסף לסימניות
יש לו ניק:איך יוצרים איתו קשר?
https://www.prog.co.il/members/קרמיקה-אקספרס.28421/
זה מאלי אקספרס, אם תרצי אשלח לך לינקהברז מתאים לי מאד.
מאיפה הוא???
בשמחהוואו איזה מיוחד!!
עשית לי חשק לראות את כל הבית![]()
יש לו ניק:איך יוצרים איתו קשר?
זה מאלי אקספרס, אם תרצי אשלח לך לינקהברז מתאים לי מאד.
מאיפה הוא???
בשמחהוואו איזה מיוחד!!
עשית לי חשק לראות את כל הבית![]()
לי יש מטבח פולימר - לבן עשן מט, כ-3 שנים ואני מאוד מרוצה , גם עם ילדים מסתדרת עם זה מעולה, מעבירה ניגוב פעם בשבוע כמו על פורמיקה ,לא שמתי לב שפחות פרקטיחרש עץ תודה על תגובתך המפורטת!! אכן הדגם שאהבתי היה לבן עשן מט.. טוב לדעת שהוא פחות פרקטי מהאחרים...
אבדוק גם את בלורן
תודה רבה
אפשר לשאול [אפילו בפרטי] מה ההבדל במחירים בין פולימר לפורמייקה? אני מתלבטת אם להשאר עם פורמייקה או ללכת על פולימר. אין לנו ילדים קטנים בבית, רק בשבת.חןחן
התייעצתי פה בעבר על חיפוי, כ"כ לא רציתי לעשות קרמיקה או בריקים רק שיש , זכוכית לא המליצו לי לסגנון של המטבח, והשיש יצא יקר מאד (זה בשבלב שכבר נגמר הכסף בשיפוץ) , מה גם שהשיש מאד בהיר אפרפר, והמטבח היה ממש אנמי...
קניתי את החיפוי אצל יהושע (שקבלנו ממנו שרות מעולה) , וב"ה אני מרוצה גם מהצבע שמשלב בין הארונות לשיש, וגם המראה הכללי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים