מטבח קטנצ'יק

• הוסף לסימניות
אני מתכננת כעת מטבח קטן בדירה קטנה המיועדת להשכרה (לא יחידת דיור)
ורציתי לשאול את המנוסות/ים כאן-
האם מקובל בדירה כזו להשתמש בכיורים קטנים מהסטנדרט? נגיד רוחב 50?
ומקרר? במידה ונכנסים לגור בדירה זוג צעיר/ + ילד או 2, והם מביאים איתם את המקרר
מה הגודל הסטנדרטי המינימלי שמשאירים עבור המקרר? (כרגע אני משאירה 1 מ' אבל אולי אפשר פחות)
תודה ממש לכל מי שעוזר!

• הוסף לסימניות
מה הגודל הסטנדרטי המינימלי שמשאירים עבור המקרר? (כרגע אני משאירה 1 מ' אבל אולי אפשר פחות)
תודה ממש לכל מי שעוזר!
ודאי שאפשר כיורים 50
ולגבי מקרר אפשר 90

• הוסף לסימניות
כיור אפשר בהחלט גם 40. המשטח יותר משמעותי מהכיור.
כיור 60 זה ענק. מתאים למשפחה גדולה והרבה כלים. זה שהתקבע כמידת סטנדרט בעיני זה לא נכון... ובהחלט כדאי לעשות חשיבה. המקרה שאת מתארת הוא בדיוק כזה שנכון ללכת על כיור קטן יותר.
בעיקר אצלינו כשיש כמובן שני כיורים.
לגבי מקרר ממליצה מאד לעשות בדיקה באתרים על גדל מקרר ממוצע ולראות כך שיהיה מגוון של מקררים שיכנסו. לא צריכים כמובן מקרר של 4 דלתות או מקררים גדולים במיוחד. אבל שהממוצעים יכנסו.

• הוסף לסימניות
תודה ממש לכל מי שעוזר!
למקרר מינימום 86
לכיורים אפשר גם 40, בפרט לחלבי

• הוסף לסימניות
כיור אפשר בהחלט גם 40. המשטח יותר משמעותי מהכיור.
כיור 60 זה ענק. מתאים למשפחה גדולה והרבה כלים. זה שהתקבע כמידת סטנדרט בעיני זה לא נכון... ובהחלט כדאי לעשות חשיבה. המקרה שאת מתארת הוא בדיוק כזה שנכון ללכת על כיור קטן יותר.
בעיקר אצלינו כשיש כמובן שני כיורים.
לגבי מקרר ממליצה מאד לעשות בדיקה באתרים על גדל מקרר ממוצע ולראות כך שיהיה מגוון של מקררים שיכנסו. לא צריכים כמובן מקרר של 4 דלתות או מקררים גדולים במיוחד. אבל שהממוצעים יכנסו.
לא העזתי לכתוב 40 :)
אבל כן, גם אני חושבת שאפשר גם 40...

• הוסף לסימניות
לגבי מקרר - אם משכירים את היחידה עם מקרר אפשר להשאיר רוחב לפי דגם המקרר הנרכש
במידה והשוכרים מביאים מקרר שלהם, יתכן ויעדיפו דגמים עדכניים שישמשו אותם בעתיד ואז כדאי להשאיר רוחב 1 מ'

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונות!
עזרתן לי מאד

• הוסף לסימניות
כיורים- אפשר כיור אחד כפול (רק כדאי לוודא הלכתית שמקובל על כולם) ברוחב 80-90
בודד לא הייתי יורדת מ-45 רוחב

מקרר- גם אם רוצים להשאיר רוחב למקרר סטנדרטי לא צריך יותר מ-95, אפשר גם 90
זה שיש דגמים רחבים יותר- לרוב זוגות ומשפחות צעירות לא קונות אותם, גם אם קונים מעט יותר רחב זה עדיין ברוחב שנכנס
על אחד פה אחד שם שבדיוק כבר יהיה לו מקרר והוא יהיה רחב יותר- לא יודעת אם הייתי הולכת על הרוחב המחמיר

אלא אם לא יוריד הרבה מהמטבח העוד 5-8 ס"מ ברוחב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה