להשראה מטבח תעשייתי בלבוש אלגנטי ויוקרתי- בית מהחלומות

• הוסף לסימניות
0K0A2679 copy 2.jpg

כשהלקוחה המהממת שלי, בעלת בית באלעבוסטע, פנתה אליי עם חזון ברור: מטבח תעשייתי שלא מוותר על חמימות, פרקטיות ויוקרה, ידעתי שמחכה לי פרויקט מיוחד במינו. הבית שלה, המשמש לאירוח שופע ולבבי, דרש עיצוב המשלב בין אלגנטיות מודרנית לנוחות יומיומית שתתאים לאורח החיים הדינמי שלה.

0K0A2748 copy 3.jpg

מטבח תעשייתי בעיצוב מזמין לב ליבו של הבית הוא המטבח, שתוכנן כחלל מרכזי המאפשר בישול אפקטיבי לצד תחושה של ביתיות מזמינה. המטבח כולל תנור תעשייתי מרשים המסוגל לאפות עד 3 ק"ג בבת אחת – פתרון מושלם לאירוח רב משתתפים. לצד התנור, שולב דלפק מרווח עם שיש איכותי, שמוסיף גם יופי וגם נוחות.
0K0A2774 copy 4 (1).jpg

חלון עדן פנימי ונוף עוצר נשימה אחד האלמנטים הייחודיים במטבח הוא חלון פנימי עם משטח שיש, שמאפשר נוחות מרבית במהלך ההכנות. החלון ממוקם באופן אסטרטגי, כך שהוא משקיף אל נוף עוצר נשימה שמוסיף תחושת פתיחות ורוגע.
0K0A2800 copy 3.jpg

0K0A2679 copy.jpg

קשתות להשלמת המראה העמוד הרחב שהיווה אתגר בעיצוב החלל הפך ליתרון עיצובי: שילבנו בו קשתות מרהיבות שהוסיפו תחושת רכות והרמוניה למטבח, לצד מראה מושלם שמשתלב באווירה הכללית של הבית.
0K0A2783 copy 4 (1).jpg

פתרונות אחסון חכמים ונסתרים בדלת הרחבה של הסלון, הצלחנו לשלב באופן נסתר מקפיא תעשייתי לצד מקרר ענק, כך שהמראה הכללי נשאר נקי ומסודר. בנוסף, תכננו ארון מעילים רחב שמשלב בתוכו מזווה נוח ומאורגן היטב, כך שהלקוחה יכולה ליהנות מאחסון יעיל ונגיש מבלי להתפשר על אסתטיקה.
0K0A2722 copy 2 (1).jpg

סלון מרווח ומזמין מעבר למטבח, הסלון מהווה המשך ישיר של תחושת האירוח הנדיבה. הוא עוצב כחלל רחב ומזמין, עם שפע של כורסאות המאפשרות אווירה מאוחדת ונעימה. תאורת החלל כוללת שילוב מתוחכם של תאורה מאירה ותאורת אווירה, שמאפשרת מעבר קל בין תחושת אינטימיות לבין פונקציונליות.
0K0A2701-2 copy 2.jpg

0K0A2714 copy 2.jpg

שילוב מושלם בין יופי לפרקטיות הפרויקט כולו הוקדש למציאת האיזון המדויק בין עיצוב פרקטי לבין יופי יוצא דופן. הבחירות החומריות, הפרטים הקטנים והטאצ'ים האישיים נתפרו בדיוק למידותיה של הלקוחה המקסימה ולצרכיה הייחודיים.
0K0A2743 copy 2.jpg

קבצים מצורפים

• 0K0A2679 copy 2.jpg
    0K0A2679 copy 2.jpg
    4.2 MB · צפיות: 118
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו!
תכנון מזמין חמים ונעים
ממש מיוחד!

• הוסף לסימניות
הייתי מהופנטת!
סתם מעניין אותי לדעת, אני לא מעצבת פנים [הום-סטייליסטית], האם בכוונה השולחן והנברשת לא מקבילים?

• הוסף לסימניות
סימי !!!!
יצירה פשוט מושלמת !!!
כל פרט פה מדויק ומותאם אישית,
נדיר נדיר !!

• הוסף לסימניות
סימי,
אני חוזרת ומסתכלת על התמונות שוב ושוב ושוב.
חתיכת השראה.
נעים. מזמין. אלגנטי.
פשוט וואו!

• הוסף לסימניות
@סימי רוטמן
אפשר 2 שאלות ;)
בתקרה, מסביב לפרופיל התאורה יש פס שחור- זה פרופיל ניתוק?
הצבע של הארונות במטבח למטה- שמפניה מט?

• הוסף לסימניות
שלמות!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מטורףףף, אין מילים , פשוט יצירה!!
השיש 6046 אני מכירה עשיתי ללקוחה, החתירה פה ממש מהממת, כי ללקוחה שלי היה יותר מקושקש ומלא

• הוסף לסימניות
סימי מ-ט-ו-ר-ף!!!
איזו חשיבה מהממת על ניצול שטח איחסון ופרקטיקה מבלי לוותר על היופי
מוכשרת ברמותתת

• הוסף לסימניות
וואו!
פרויקט מהאגדות
איזה מטבח!
ממש אפשר להרגיש את ההתנהלות הפרקטית בדירה
בלי טיפת ויתור על יופי.
תמשיכי לשתף אותנו.

• הוסף לסימניות
וואו!
פרויקט מהאגדות
איזה מטבח!
ממש אפשר להרגיש את ההתנהלות הפרקטית בדירה
בלי טיפת ויתור על יופי.
תמשיכי לשתף אותנו.
תודה תודה!!
באמת חוויה אדירה לבשל ולאפות במטבח אלגנטי ויוקרתי שהוא פרקטי ונח במיוחד!!
שילוב של מקצועיות עם פרקטיקה ב''ה.

• הוסף לסימניות
כשהלקוחה המהממת שלי, בעלת בית באלעבוסטע, פנתה אליי עם חזון ברור: מטבח תעשייתי שלא מוותר על חמימות, פרקטיות
שילוב בהחלט מעניין -- מאוד אהבתי את הניקיון שבעיצוב והחשיבה לפרטים
תעשייתי --- אבל בסכמה של גוונים והסגנון --- מאוד בני ברקי טיפוסי

• הוסף לסימניות
שילוב בהחלט מעניין -- מאוד אהבתי את הניקיון שבעיצוב והחשיבה לפרטים
תעשייתי --- אבל בסכמה של גוונים והסגנון --- מאוד בני ברקי טיפוסי
תודה על שימת לב לפרטים הקטנים.
מענין מה גרם לך לחשוב שהסגנון הוא בני ברקי טיפוסי? אולי הנוף המהמם מהחלונות
🤣
??
אגלה לך בסוד שהלקוחה היא ירושלמית אותנטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה