• הוסף לסימניות
מטבח קטן בסגנון מודרני...

איך זה? יש דברים שהייתם מוסיפים/מורידים?

תודה!

קבצים מצורפים

• מטבח1.jpg
    KB 325.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הדמיה יפה.

שים לב לחוסר פרורורציה של האביזרים והשקעים על השיש, הם נראים גדולים מידי.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
נקי ומבריק...
הפריע לי רק שהארונות למעלה ולמטה לא סימטריים, אבל אולי זה קשור לעיצוב פנים ולא לך.

• הוסף לסימניות
לי משום מה נראה שהשולחן מידי קרוב לשיש וזה לא נח לשבת ככה.
הרוחב של התנור לא אמור להספיק!
אבל לא מבינה לא בהדמיות ולא בעיצוב פנים...

• הוסף לסימניות
מקסים.
ההדמיות האלה תמיד עושות לי חשק ללמוד גם את התחום הזה. אולי בפנסיה :)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
לענ"ד כמעט מושלמת.
הייתי מוסיף טיפה במפ' לריצפה, יתכן אף משחק עם הרפלקסן שלה.
תמשיך ככה, אתה ממש בכיוון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד איש פשוט שכמותך...
תוכנות?
(תשתדל לחסוך בפרטים כמו השעון, המעויינים הפרח ו'...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1600371:
עבודה יפה מאוד,
לענ"ד כמעט מושלמת.

הרבה בזכות עצותיך המועילות!

תודה רבה!

נכתב ע"י GolanArt;1600414:
כל הכבוד איש פשוט שכמותך...
תוכנות?
(תשתדל לחסוך בפרטים כמו השעון, המעויינים הפרח ו'...)

נוצר בבלנדר, מנוע סייקלס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה