- הוסף לסימניות
ביצעתי ללקוחה שיש דמוי עץ של חב' דקטון
אפשר תמונה?
ביצעתי ללקוחה שיש דמוי עץ של חב' דקטון
תמונה לצערי לא, יש לי קטע עם תמונות של פרויקטים שלי אני לא מגיעה לזה, על אף שקיבלתי הרבה דשים מהמטבח הזה והזמנות לבוא לצלם.. אולי פעםיש תמונה?
קישור לאתר?
אני עשיתי עכשיו מטבח אפור עם עץ וקצת לבן- יצא מטורף. לא מקטין בכלל. לדעתי תלוי בשילוב עצמו.
היי מיריאני עשיתי קיר מרכזי לבן ובקצה שלו ארון אחד גבוה בצבע עץ
וקיר של הגבוהים בצבע עץ טבעי
שיש אפור כהה
הוספנו מעל השולחן מנורה בצבע עץ מאד משלים
יצא ממש יפה
אם את מביתר את מוזמנת![]()
חיפוי זו הקרמיקה על הקיר?איזה חיפוי עשית? מה עשית בפינה למטה?
כן זה החיפוי. בצד אחד יש מגירות שמתחת לכיור, בצד השני אני רואה ארון, מה יש בפנים?חיפוי זו הקרמיקה על הקיר?
עשיתי לבנה מבריקה, כי רציתי שתתאים לשיש.
בצד למטה- איפה?
תלוי איזה כמות ארונות את עושה בגוון עץ... אני עשיתי בכוונה למטה ולכן גם אם זה קצת יותר כהה בעין נתפס גם הבהיר שלמעלה וזה לא נראה מחשיך...@מג' אני מסוקרנת איך יצא, אני מתכננת משהו דומה, חשבתי לקחת עץ בצבע יותר דומיננטי אם כי יש משהו מאוד מרגיע ונעים במה שבחרת, אמשיך להתלבט...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים