התייעצות מטבח

• הוסף לסימניות
יש לי מטבח עם חיפוי זכוכית.
ולא היה בו שולחן נורמלי לשבת ולאכול, אלא כמין דלפק צמוד לקיר משיש עם שני מקומות ישיבה.
כרגע שהמשפחה גדלה ביטלתי את הדלפק הזה ושמתי שם שולחן.
וכעת מגיעה השאלה,
בעצם מאחורי השולחן יש זכוכית רק באמצע הקיר, כמו כל המטבח.
עכשיו שהורדתי את הדלפק ויש שולחן דינמי לא נראה לי הכי יפה וגם לא פרקטי להשאיר זכוכית רק באמצע הקיר.
אני מתלבטת אם זה לעניין לחפות את כל הקיר בקרמיקה, או להשלים רק את החלק למטה שמתחת לזכוכית בחיפוי.
או שבכלל הקרמיקה לא מתאימה בכלל ואני חייבת לחפות אל כל הקיר בזכוכית. (מה שהעלות מאוד יקרה לי כרגע)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_0354.JPG
    IMG_0354.JPG
    KB 700.8 · צפיות: 136
  • IMG_0356.JPG
    IMG_0356.JPG
    1.9 MB · צפיות: 131
  • הוסף לסימניות
בגלל הלכלוך שיהיה על הקיר שמתחת לזכוכית (יהיו שם כסאות אוכל לילדים)

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיפה רק מתחת לשולחן מהסיבה שציינת...
כדאי לחכות עם זה למתי שיתאפשר לחדש.
לגבי חיפוי בקרמיקה הייתי הולכת עליה בתנאי ששאר המטבח מחופה גם בקרמיקה, ואז גם היא יכולה לבא בחשבון!

• הוסף לסימניות
האם לא הולך שבין הארונות מטבח מחופה בזכוכית,
וקיר אחד שלם מחופה בקרמיקה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה