קריפטו מטבעות דיגיטליים. תכלס.

או דרך קרן סל או השקעה ישירה במטבע.

קרן סל ניתן לרכוש דרך חשבון מסחר עצמאי.

השקעה ישירה במטבע ניתן לבצע דרך חברות כדוגמת ביטס אוף גולד, אלטשולר הוריזון או ביטוסי.

מה שאתה רואה לנכון.
המטבע המוביל מבחינת שווי שוק ופופולריות זה מן הסתם הביטקוין ולאחריו האתריום.

כל אחד והדעה שלו בנושא, יש דעות לכאן ולשם.
אני באופן אישי מאמין בתחום ומשקיע בביטקוין.
יש הבדל בין ביטס אוף גולד לביטוסי? ביטוסי אולי יותר זולים?

היתה הודעה ונמחקה למה?
ומה ההבדל בין קניה בבורקר לבין קניה בבורסה?

ומה ההבדל בין קניה בבורקר לבין קניה בבורסה?
אם אתה מדבר על ביטוסי אז עדיף לקנות בבורסה, מודל העמלות שם נוח יותר.
זה נקרא גם "ביטוסי פרו".

קראתי הרבה מאד דיונים על הביטקוינט ויצאתי מבולבלת.
אם אני מעוניינת להשקיע לטווח ארוך בביטקוינט, הבנתי אפשר להשקיע דרך קרן סל מחקה ואפשר לרכוש גם את המטבע עצמו.
מה הדרך היעילה והנוחה ביותר ? (יש לי כבר חשבון מסחר עצמאי בפסגות)

קראתי הרבה מאד דיונים על הביטקוינט ויצאתי מבולבלת.
אם אני מעוניינת להשקיע לטווח ארוך בביטקוינט, הבנתי אפשר להשקיע דרך קרן סל מחקה ואפשר לרכוש גם את המטבע עצמו.
מה הדרך היעילה והנוחה ביותר ? (יש לי כבר חשבון מסחר עצמאי בפסגות)
השאלה כאן האם קנית הביטקוין נעשית בגלל התכונות הקריפטוגרפיות וכו או שזה השקעה כמו מדד סנפ
במקרה האחרון בהחלט יכולה להתאים קרן סל כי זה הכי נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה