כללי מטבעות ישראליות בויקטורי

• הוסף לסימניות
אני צריכ ה בדחיפות מטבעות ישראליות בויקטורי
בעבר ניכתב כאן שיש פונט בשם
Judaica Israel
שיש בו מטבעת ויקטוריות למיש שיש פונט זה או סתם מטבעות ויקטוריות אשמח אם יעלה לכאן.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן משהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
יש לי מטבעות ווקטוריות לא ישראליות יעזו לך?

• הוסף לסימניות
בכל אופן צרפתי,
אולי תעזרי בזה (ואולי לא...)

קבצים מצורפים

• 16688.ai
    KB 360.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה על הרצון לעזור,
אבל אני צריכה דוקא ישראליות. לצורך מאוד מוגדר

• הוסף לסימניות
זה גם עוזר?

קבצים מצורפים

• KB 18 · צפיות: 19
  • KB 40.3 · צפיות: 47
  • 10
    KB 30.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יש לי פונט של פונטביט שיש בו מטבע של שקל
עוזר?

• הוסף לסימניות
יעזור. למרות שאני צריכה גם של 2 5 10 וחצי שקל.

• הוסף לסימניות
בפונט הזה, יש את השקל אולי, לא נראה לי שיותר.
לגבי זכויות יוצרים עליו אין לי מושג, טכנאי שם לי אותו בעבר, למשהו מושג של מיהו?

קבצים מצורפים

• JISRAEL.rar
    KB 23.4 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה