מטבעות למבצע כמו מהמשחק "הלב של אורי"

• הוסף לסימניות
אני צריכה להעביר להדפסה ללקוח כמו מטבעות-ושיהיו מאד חזקות.
הדפיסו לנו 350 גר עם למנציה אבל הלקוח לא מרוצה. הוא רושם לי כך:
נצטרך א"ז על פלסטיק או קרטון ממש עבה כמו פוקימונים ומשחקים כמו "מהלב של אורי"

יודעים להמליץ לי על חומר מסויים-מתעסקים עם זה?
זה כאמור מטבעות קטנות- קוטר 3-5 ס"מ (יש כמה סוגי מטבעות)
הכמות היא בין 100-700 מכל סוג.
זה דו צדדי.
תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר אצלי

צרו קשר במייל

Ollyco @ gmail. Com

• הוסף לסימניות
אני צריכה להעביר להדפסה ללקוח כמו מטבעות-ושיהיו מאד חזקות.
הדפיסו לנו 350 גר עם למנציה אבל הלקוח לא מרוצה. הוא רושם לי כך:
נצטרך א"ז על פלסטיק או קרטון ממש עבה כמו פוקימונים ומשחקים כמו "מהלב של אורי"

יודעים להמליץ לי על חומר מסויים-מתעסקים עם זה?
זה כאמור מטבעות קטנות- קוטר 3-5 ס"מ (יש כמה סוגי מטבעות)
הכמות היא בין 100-700 מכל סוג.
זה דו צדדי.
תודה.
מאיזה סיבה הלקוח לא מרוצה ?

• הוסף לסימניות
שלום רב
החומר המדובר הוא קרטון אפור מוצמד
בכמות הנ"ל המחיר ממש ממש גבוה!!!
תוכל להדפיס ע"ג דופלקס 375 גר' או 400 גר' כולל חיתוך צורני לפי גרפיקה שתשלח על ידכם במחיר סביר
זה גם עבה מאוד וגם מחיר הגיוני
צרו קשר ונשמח לסייע
נתנאל 0527175162
S9941818%GMAIL.COM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה