עזרה מטבע חצי דולר למחצית השקל

• הוסף לסימניות
היכן אפשר להשיג מטבע של מחצית הדולר (מכסף) לקיום מנהג מחצית השקל
זכורני ששנה שעברה היה איזה פרסום בענין
אודה למי שיוכל להמציא לי את הפרסום הנל או כל פרסום בענין

בדרך אגב, האם אפשר להשיג מטבע מקורי של מחצית השקל מזמן הבית?

• הוסף לסימניות
-מחצית השקל.jpg

• הוסף לסימניות
אני בעבר קניתי מחנות אספנות של מטבעות ושטרות עתיקים ברח' פינס בירושלים (כיכר הדוידקה) ב-45 שח בלבד,
יצויין שזה היה לפני כ-8 שנים (או יותר) ואינני יודע אם החנות עדיין קיימת וכן מה המחיר.

• הוסף לסימניות
היכן אפשר להשיג מטבע של מחצית הדולר (מכסף) לקיום מנהג מחצית השקל
זכורני ששנה שעברה היה איזה פרסום בענין
אודה למי שיוכל להמציא לי את הפרסום הנל או כל פרסום בענין

בדרך אגב, האם אפשר להשיג מטבע מקורי של מחצית השקל מזמן הבית?
אצלי קיימים מטבעות כאלו

• הוסף לסימניות
לגבי מטבעות מזמן הבית, יתכן שקיימים אך זו עבירה על החוק להחזיק אותם וחייבים להעביר אותם לרשות העתיקות.

אמנם קיימים חיקויים שונים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו אמר לי שניתן לקנות אצלו 3 מטבעות חצאי דולר מכסף - עד שנת 1964 - ב-200 שח,
(במודיעין עילית בלבד - 185 שח),

אם למישהו זה אקטואלי - אמסור פרטי יצירת קשר.

• הוסף לסימניות
תומכי שבת הר נוף הקימו כמה מוקדים עם המטבעות (אמרי שפר ועוד כמה,) תברר אצלם (אם אתה מי-ם)
גם בביכנ"ס הגר"א בהר נוף (קצנלבוגן 18) יש כל שנה.

• הוסף לסימניות
מוקדים למכירה ?
או מוקדים לתרום זכר למחצית השקל ?
מקום שבו יש 3 מטבעות מכסף כנ"ל, קונים אותם בכמה שרוצים בתנאי שאח"כ מיד נותנים אותם לקופה\ביכנ"ס בחזרה, זכר למחצית השקל.
זה בשירות עצמי. (לפחות בהגר"א...)

• הוסף לסימניות
מקום שבו יש 3 מטבעות מכסף כנ"ל, קונים אותם בכמה שרוצים בתנאי שאח"כ מיד נותנים אותם לקופה\ביכנ"ס בחזרה, זכר למחצית השקל.
זה בשירות עצמי. (לפחות בהגר"א...)
אני מדבר על מי שמעוניין לקנות מטבעות כאלו (גבאי ביהכנ''ס וכדו')

• הוסף לסימניות
יש בידי כמה מטבעות חצי דולר 0.900 כסף טהור, מהשנים 1950-1953, אשר מתאימים לזכר למחצית השקל.
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במיייל a0548562709 (שטרודל גי'מל וכו')

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי שניתן לקנות אצלו 3 מטבעות חצאי דולר מכסף - עד שנת 1964 - ב-200 שח,
(במודיעין עילית בלבד - 185 שח),

אם למישהו זה אקטואלי - אמסור פרטי יצירת קשר.
לשאלות שקבלתי במייל,
זה עדיין אקטואלי - כולל המחיר,

ניתן לפנות למייל zvonvezabin שטרודל ג'ימייל נקודה קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה