מאפים מטוגן, מתוק, טעים, קל להכנה - יאללה לעבודה!!!

• הוסף לסימניות
תעדכנו איך יצא אני אוהבת לדעת עם הציבור נהנה חוץ מכמובן רוחי בלבוחי

• הוסף לסימניות
נהניתי... תודה!
1638464531756.png

(להגשה יוקרתית הנחתי את הזלביות על צלחת חד"פ ;) )

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.
נו נו אולי את תדעי את השם המדוייק לדבר הטעים הזה?!! ;)
לא טעית.זה נקרא זלביות מהמטבח התימני.
כמות השמרים,לדעתי,גדולה ביחס לכמות הקמח.מספיק חצי כף.
אם העיסה נוזלית,כדאי להשתמש עם מצקת של מרק.
ניתן להקפיא ולחמם בטוסטר אובן.

• הוסף לסימניות
אנחנו קוראים לזה "זלביות" לא בטוחה שזה השם המקורי והנכון.
כן כן, זלביות.
מאכל תמני מוכר וטעים.
יש כאלה שקוראים לזה "זלביה" ויש כאלה שקוראים לזה "גלובה".
תלוי מאיפה הגיעו בתימן...
אצל סבתא שלי זה הולך עם דבש, לא עם אבקת סוכר.
היא גם מוסיפה לזה קצח וזה בכלל.....

• הוסף לסימניות
אין כמו המתכונים שלך כיפיים להכנה וכיפיים לאכילה.
תודות רבות מכולנו.

• הוסף לסימניות
יוווו הכנתי אתמול (חצי כמות כ18 חתיכות)
היה טעים מאוד (בעלי ואני גמרנו הכל לבד:eek:)
התפחתי בערך 20 דקות ויצא מעולה
ודרך אגב שתה לי את כל השמן, המחבת נשארה ממש יבשה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה