דרוש מידע מטופלים מריכוז חרדי מסוים מופנים על ידי הקופה והמינהל רק למרכז רפואי מסוים

• הוסף לסימניות
בעוד שאם מטופל מתל אביב או ירושלים הוא היה מקבל בלי בעיות טופס 17 למרכז רפואי רגיל באזור המרכס או ירושלים

בקשתי מהנציגה בקופה והיא אמרה שניתן רק במרכז רפואי מסוים

התקשרתי למרכז בתל אביב היא אמר שאני שייכת. למרפאה באזור המגורים שלי התעצבנה אבל בסוף הוציאה בלי בעיה אפילו בלי המתנה הקימה טופס 17 לאיכילוב

התקשרתי למזכירות הקרובה אלי לשנות להדסה היא בקדה וענו חה להפנות למקום מסוים שאמרו בהתחלה מקום בכלל פחות מוכר ולא ידוע כמו איכילוב והדסה

ואחר כל בכלל קיבלתי. טלפון שאני צריכה קודם להתייעץ עם רופא בקופה

טוב אבל כבר עש לי טופס 17 לאיכילוב שדם המזכירה רק הקימה ומייד היה מאושר

מדובר במשהו שעלול להוביל לניתוח במקום מאוד מסובך ואסטטי ושהנראות בו מאוד חשובה ואם ממצאים שבאחוזים מסוימים יכולים להתפתח לסרטן

אם מטופלת הייתה גרה לא באיזור חרדי אז רק מקימים את ההתחייבות ?

אם היא מריכוז חרדי מפנים רק למקום לא מוכר? וגם אומרים ללכת לרופאים בקופה????

פעם גם קיבלתי תשובה שמשהו בקהילה תחילה כשגרתי איפה שאני גרה היום

כשהייתי ילדה לא היה לנו בעיה לקבל אישור להתייעצות עם אורטופד בבית חולים כי רצינו דווקא אותו

וגם בעיות קטנות בעצירות הפנו אותי לבדיקות רציניות וציחומים בהית חולים

גרתי במקום אחר

למה זה כך

אם הקופות כל כך משקיעות בשווק למגזר החרדי ?

ורוצות את הילדים הצעירים

וכל כך מחזרות אחר הציבור החרדי

למה הבריאות של אחד שגר בריכוז שלי פחות חדובה מתל אביבי ?

• הוסף לסימניות
לא זה המנהל ככה

זה שמאשר את הטפסי 17 ככה ענה למזכירה וגם מזכירה אחר כל התקשרה

גם לפני שנים ענו לי רפואה בקהילה תחילה

מה שלא היה כשגרתי בבני ברק הלכתי לרופאה גסטרו במגדל וייצמןבתל אביב ועל קשיים היא הפנתה לבדיקה רצינית בהית חולים

כשעכשיו סבלתי הרבה יותר ולא והרופאים לא הסכימו להפנות לשום דבר

וגם כשהייתי לדה קבלתי בלי בעיה טופס 17 לרופא בבית חולים כי ההורים רצו רופא עם שם מסוים
כרגע זה בסדר לי יש לי כבר טופס 17 לאיכילוב

• הוסף לסימניות
קופות החולים מתנהלות הרבה פעמים באופן מקומם לכן עברתי בין קופות הרבה פעמים למצוא את הקופה שמתאימה לצרכי ביותר. מאוד פשוט וקל לעבור בין קופות.

• הוסף לסימניות
כללית?

• הוסף לסימניות
קופות החולים מתנהלות הרבה פעמים באופן מקומם לכן עברתי בין קופות הרבה פעמים למצוא את הקופה שמתאימה לצרכי ביותר. מאוד פשוט וקל לעבור בין קופות.
עברתי בעבר קופה ולא נהניתי

יחס הרופאים היה כאילו מה

קמצנים

קבלתי כוויה עם שפוחיות ששבוע עם יסוריי תופת בהליכה
הרופא התורן הערבי רשם אלוורה

והרופאה אחר כך כשהתפתח לשפוחיות אז נתנה סלוורון אבל בקמצנות כזה כוויה רמינית כל הרגל וצריך באדיבות לבקש בנחמדות ומביאה אחד איך יספיק ?

נראהלי באזור החרדי מנש לא ירושלים שדם הרבה סניפים מעורבים

זה פשוט כך

מה יעזור לעבור?

פה אני מכירה את הרופאים והם מכירים אותי

ויד לי רופא שמרשמים למשחות מביא בכיף

נפדוט זה שמאשר את הטופס 17 בקופה באזור הזה מפנים למרכז x לא מוכר

ואחר כך גם מתקדרים להגיד לפנות לרופא שבקופה לפני

• הוסף לסימניות
לא נתת פרטים, אז אין לי אפשרות להתייחס לגופו של עניין
מדברייך נראה שבמוקד הארצי הוציאו לך את ההתחייבות בלי בעיה, אז יכול להיות שיש כאן ניסיון של פקידה בסניף שלך "להגדיל" (או להקטין) ראש, אבל הכל מנוהל במחשבים של הקופה, לפי ההסכמים שלהם עם נותני השירות.
זה גם מאוד משנה על איזה טיפול או בדיקה מדובר, יש בדיקות יקרות כמו MRI שצריכות לעבור תהליך של אישורים.

• הוסף לסימניות
לא נתת פרטים, אז אין לי אפשרות להתייחס לגופו של עניין
מדברייך נראה שבמוקד הארצי הוציאו לך את ההתחייבות בלי בעיה, אז יכול להיות שיש כאן ניסיון של פקידה בסניף שלך "להגדיל" (או להקטין) ראש, אבל הכל מנוהל במחשבים של הקופה, לפי ההסכמים שלהם עם נותני השירות.
זה גם מאוד משנה על איזה טיפול או בדיקה מדובר, יש בדיקות יקרות כמו MRI שצריכות לעבור תהליך של אישורים.
זה לא המזכירה

מזכירה אחת אמרה שרק במקום הזה

התקשרתי לא למוקד ממתי מוקד מוציאים טופס 17 ?

התקשרתי למרפאה בתל אביב המזכירה התעמבנה שאני משוייכת למרפאה אחרת במיקום שקרוב לכתובת המגורים וגם אמרה שבעדיפות למקום המסוים הזה
אבל הוציאה טופס 17 לאיכילוב בלי להמתין פשוט הקימה

התקשרתי עוד פעם לקופה ליד הבית היא הגישה בקשה והתקשרה לענות שכתבו לה להפנות למקום המסוים

ואחר כך מזכירה אחרת מץקשרת שצריך ללכת לרופא בקופה

• הוסף לסימניות
בקופות שאני מכיר, המוקד הטלפוני מוציא טופס 17 אם צריך
לפעמים יותר טוב לפנות לסניף, ולפעמים יש מעלה במוקד.
(ד"א לא הבנתי מה ה"חרדי" בכותרת רלוונטי)
על מה מדובר? תוכלי לשתף?

• הוסף לסימניות
בקופות שאני מכיר, המוקד הטלפוני מוציא טופס 17 אם צריך
לפעמים יותר טוב לפנות לסניף, ולפעמים יש מעלה במוקד.
על מה מדובר? תוכלי לשתף?
במוקד בטח זה לפי השתייכות למרפאה

אבל מי שגרה בתל אביב היא לא מופנית למקום x
מי שגר בריכוז החרדי הנ"ל מופנה למקום מאוד מסוים וגם התקשרו לומר שצריך ללכת קודם לרופא בקופה

פעם בקשתי באתר וקבלתי תשובה רפואה בקהילה תחילה

למרטת שהייתי צעירה יותר וגרנו בבני ברק ההורים רצו אורטופד מסוים שעובד בבית חולים ולא הייתה בעיה להוציא התחייבות

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קרה אצל פותח/ת האשכול
אבל אצלי זה קרה עם כללית

הסניף שלי (בצפון) סירב לאשר טיפול כירורגי לילד במעייני הישועה
היה חשוב לנו סביבה חרדית, ולכן הסכמנו גם לנסוע למרחק
אבל אף אחד, כולל מנהל קשרי קהילה- לא יכל לשנות את זה

אני מניחה שלו גרנו בבני ברק זו לא היתה בעיה

נראה שהקופה מעדיפה לשפוך ים כסף על פרסומות למגזר מאשר לכבד את צרכיו
וזה ממש ממש חבל
כי מסתמן שאני אעבור קופה בקרוב

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא עניין של הקופות.
מתישהו משרד הבריאות החליט להתערב בזה, וחילק את בתי החולים לפי אזורים גיאוגרפיים.
אני לא זוכרת מתי בדיוק זה קרה, אבל זה נקודת שינוי שהגיע מבחוץ אל הקופות (למורת רוחן, כי הן היו מעדיפות להמשיך לחלק טפסי 17 לפי שיקול דעתן).
לכן כל הסיפורים של 'כשהייתי ילד זה היה אחרת'. זה באמת היה אחרת.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קרה אצל פותח/ת האשכול
אבל אצלי זה קרה עם כללית

הסניף שלי (בצפון) סירב לאשר טיפול כירורגי לילד במעייני הישועה
היה חשוב לנו סביבה חרדית, ולכן הסכמנו גם לנסוע למרחק
אבל אף אחד, כולל מנהל קשרי קהילה- לא יכל לשנות את זה

אני מניחה שלו גרנו בבני ברק זו לא היתה בעיה

נראה שהקופה מעדיפה לשפוך ים כסף על פרסומות למגזר מאשר לכבד את צרכיו
וזה ממש ממש חבל
כי מסתמן שאני אעבור קופה בקרוב
כללית זה ידוע שהם מפנים בעיקר לבתי חולים שלהם

אבל בירושלים הם כן יפנו לבתי חולים בעיר
הם בעקרון מאוד בודקים את מעייני הישועה

ראיתי פרסומת שמלפשים אחות שתבקר את נחיצות האשפוזים שם ותתן תחלופות לטיפולים שהיה ניתן להמשיךבקהילה

קופות חולים אחרות הרבה יותר עובדות עם מעייני יש קופות עם הסכם עם מעייני שלא צריך טופס 17

אבל אני מדברת על קופה אחרת

שאיפה שאני גרה לכזה דבר משמעותי שמשפיע על הנראות מי שגר בריכוז הזה מופנה רק למקום x לא מוכר ולא ידוע בטח לא כמו הדסה ואיכילוב

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא עניין של הקופות.
מתישהו משרד הבריאות החליט להתערב בזה, וחילק את בתי החולים לפי אזורים גיאוגרפיים.
אני לא זוכרת מתי בדיוק זה קרה, אבל זה נקודת שינוי שהגיע מבחוץ אל הקופות (למורת רוחן, כי הן היו מעדיפות להמשיך לחלק טפסי 17 לפי שיקול דעתן).
לכן כל הסיפורים של 'כשהייתי ילד זה היה אחרת'. זה באמת היה אחרת.
מה הקשר מי שגר בריכוז החרדי הזה מופנה מנהלית למקום x שממוקם בתל אביב בכלל לא קרוב

מי שגרה בתל אביב לא רשום עליה שצריכה ללכת לשם וגם שתבקש טופס 17 לא יענו לה כך

מי שאחראי לאשר במיקום הנ"ל ואליו מגיעות כל הבקשות של מי שגר שם זה מה שעונה למזכירה להפנות לשם ואולי גם רפואה בקהילה תחילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה