מידע שימושי מטורף!!! אתר של קידישיק, הדס, מלאנז', פסטל בלו עם פריטים במחירים של שני דולרים

• הוסף לסימניות
בקולקציה עכשיו המחירים לא זולים
בעודפים יש קצת זול ממש בלי מידות

• הוסף לסימניות
מה זה האתר הזה?
מה מדיניות המשלוח ?

• הוסף לסימניות
איזה 2 דולר הרוב שם 20 דולר מחירים די רגילים

• הוסף לסימניות
בקיצור סתם פייק המחירים כמעט רגילים ומה שזול זה עודפים בלי מידות בכלל וגם זה אזור 30 שח אז אין ממה להתלהב בכלל

• הוסף לסימניות
איזה מוצלח להם שיש להם אתר אחד שמאחד את כל החברות...
לנו הישראלים האתר הזה בטח פחות רלוונטי בגלל המשלוח...

• הוסף לסימניות
איפה אתם רואים שזה גם הדס?
ואגב, באתר של קידישיק בארץ הוא מאחד הכל חוץ מהדס

• הוסף לסימניות
כמה פריטים בודדים ב2 דולר, ואין כמעט מידות.
והמשלוח לישראל עולה פי כמה מכל הנחה.

• הוסף לסימניות
אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי שווה להזמין משם והמשלוחים משם לפה כולל הפער בעלות המשלוח יצאו אותו מחיר אבל יגיעו יותר מהר.
משלוח שהזמנתי שבוע וחצי לפני פסח (לחג כמובן) לא יצא אלי בכלל עדיין עד היום ועוד יש להם תירוצים שהיה באנר באתר שאומר את זה (כשאני הזמנתי בוודאות לא היה)
קרה לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי בראשון לאפריל ולא היה שום באנר!!
אני מנסה להשיג אותם ולא מצליחה.

• הוסף לסימניות
יש לקידישיק סניף בחו''ל?
או שהם שלוחים לחו''ל מהארץ?

• הוסף לסימניות
תסתכלי טוב על המחירים, אין כמעט הבדל מהמחירים בארץ, ולפעמים זה אפילו יקר יותר.
ועל זה תצטרכי להוסיף את מחיר המשלוח.
יש שם כמה פריטי אאוטלט בודדים זולים מאוד, אבל כמעט אין בהם מידות.

• הוסף לסימניות
קרה לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי בראשון לאפריל ולא היה שום באנר!!
אני מנסה להשיג אותם ולא מצליחה.
גם לי אותו דבר בדיוק.
הזמנתי הזמנה גדולה מהאתר, לא קיבלתי לפסח ולא ראיתי שום הודעה בענין המשלוחים שלא יגיעו לחג.
ועדיין לא קיבלתי שום הודעה מהם לגבי המשלוח.
מבאס שזה השירות שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה