מטמון ירוק לילדים -סידרת ספרים חדשה לפעוטות

• הוסף לסימניות
:)מטמון ירוק לילדים -סידרת בת 12 ספרים לפעוטות
בנושא איכות הסביבה ובריאות:)
אשמח לשמוע את דעתכם:p

כל הזכויות שמורות כמובן
אין להעתיק וכו וכו

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים!
כתבת שזה לפעוטות, זה אומר גיל שלוש ?

• הוסף לסימניות
מקסים!

אהבתי גם את הרעיון שמאחורי,

לוקחת את הספרונים לילדים שלי....

• הוסף לסימניות
חמוד במיוחד!!!

• הוסף לסימניות
מקסים

מגרה אותי לקנות לילדים שלי...:)

• הוסף לסימניות
מתוק ממש!!
אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
ציורים נהדרים ומתוקים!!
חבל שאין לילדים מראה חרדי. כדאי לעשות גם גרסה חרדית לדעתי כי באמת חסר ספרים בנושא.

• הוסף לסימניות
מתיקות:p בכל ציור שלך!
סיגנון ממש מתאים לילדים קטנים.
מצוין!

• הוסף לסימניות
מהמם! ילדים מאד יאהבו-וגם ההורים!

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים.
תמיד מזכירים לי ספרי ילדים של ילדותי.

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק מתוק!!!
אהבתי כל ציור מחדש
מלא אווירה וצבע וחיות ושמחה וכיף ומה לא....

• הוסף לסימניות
מקסים ומתוק ביותר! את יודעת דבורה שכל המעון של הבן שלי מלא בספרים שלך וצילומים מוגדלים מתוך הספרים מקשטים את הקירות וכל פעם שאני אוספת אותו אני נזכרת בך:)

• הוסף לסימניות
אוהב אוהב את הסגנון שלך..

• הוסף לסימניות
כלכך חמודד! הכבשה בציור הראשון כלכך חמודה שבא לי לאכול אותה :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה