דרוש מידע מטס יום העצמאות תשפ''ג- תמונות...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
התלבטתי אם לפתוח בפורום צילום ובסוף החלטתי שלא
כדי שגם אלו שלא נמצאים בפורים שיצלמו ויעלו
מחכה לתמונות:)

• הוסף לסימניות
ואני הראשונה- נראה לי זה "חופית"
IMG_5542.JPG

• הוסף לסימניות
יש לי גם הסרטה אבל אני לא מצליחה להעלות
מי שיודע איך אפשר אשמח להסבר

זה כבד מידי...

• הוסף לסימניות
כנראה מצלמה איכותית, תנסי בפורמט פקטורי לבצע המרה לקובץ MP4 נוסף, בד"כ הוא מוריד מהנפח.

וכמובן, לאחר העלאה לשלוח פניה לנטפרי, אחרת מה הרווחנו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בנראה מצלמה איכותית, תנסי בפורמט פקטורי לבצע המרה לקובץ MP4 נוסף, בד"כ הוא מוריד מהנפח.

וכמובן, לאחר העלאה לשלוח פניה לנטפרי, אחרת מה הרווחנו?
מצלמת קנון 620 הכי פשוטה...

ההסרטה באיכות נמוכה מאוד
וההסרטה כמובן בשביל ההנאה היא לא מקצועית....
ויש ברקע שירים מהרכב של ברסלב שעל הכביש...
אז תראו בלי שמע...

• הוסף לסימניות
באתר פרוג גולשים כל גווני האוכלוסיה החרדית והדתית, האתר מכבד את כל הדעות.
לכן מחקתי את כל ההודעות המשתלחות איש ברעהו (הכל בשם הדת כמובן).
בבבני ברק פונוביץ תלו היום דגל ישראל ענק, ובסטמאר היום שינו פרקי תהלים כדי לא לומר הלל גם שלא בכוונה.
כולם רצוים כאן. מי שימשיך את הויכוח. יושעה עד אחרי יום העצמאות. או שאם לא נוח לו לראות דברים שנוגדים את דעתו מוזמן להשעות את עצמו לבד.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
IMG_5589.JPG

• הוסף לסימניות
IMG_5575.JPG

• הוסף לסימניות
IMG_5561.JPG

• הוסף לסימניות
"המתדלק"
IMG_5594.JPG

• הוסף לסימניות
הסרטה של "המתדלק"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו עבר נחשון עוד מעט אני יעלה תמונות..
והסרטה

קבצים מצורפים

• נתניה.jpg
    נתניה.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
IMG_5604.JPG

• הוסף לסימניות
IMG_5599.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה