נכתב ע"י מוסיקה;725417:יתכן וצריך לעבור לשיטת פורום שונה, שמקובלת באתרים אחרים, כלומר:
לא ניתן להעלות תמונה ללא שהיא עברה בדיקה כלשהיא, ואישור לפרסום.
![]()
אני הראשונה:נכתב ע"י צברית;725412:אני מקבלת על עצמי בל"נ לקטול את הדרוש קטילה ללא רחמים,
וכל מי שחשובה לו רמת הפורום מוזמן לקבל על עצמו גם.
(אפילו שאני מתחילה..........)
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725447:אני הראשונה:
מילא לקבל קטילות ממומחים כדי להגיע לרמה שלהם- ניחא, אבל לקבל קטילות ממך כדי להגיע לרמה שלך?...
סליחה על הקטילה (את הצעת..) אבל זה רק בגלל שאני יודעת שאת לא נעלבת
אם בכל זאת נעלבת תגידי לי ואני אמחק- בשיא הרצינות פשוט זה דרש
שתי כוס מים לא שווה את הבריאות.נכתב ע"י צברית;725460:
ואני הייתי קצת יותר אגרסיבית.... מה לעשות, אני צעירה והדם שלי חם......
נכתב ע"י msphoto;725365:הכל דביק וחברי כמיטב המסורת של 'עיצוב גרפי' החביב
אבל למה שוחרי רמה רבים לא עומדים בה??(גם פה וגם בגרפי החביב והחמים)נכתב ע"י יונה יונה;725473:ליבי- לזה הוא בעיקר מתכוון,
אז נכון שהבנתי שהחברה מעיצוב גרפי כן מרוצים מהרמה ולכן אני לא ממשיכה שם את הויכוח, למרות שלדעתי חבל שעיצוב גרפי לא ברמה יותר גבוהה,
ושוב לא הכונה שא"א להעלות עבודות מתחילות
הכונה שיש רף לא כ"כ גבוה שממנו אי אפשר לרדת כדי שהפורום יהיה פורום צילום- ולא פרום איש לרעהו.......
אנחנו מנסים בכל הכוח לשמור על רמת הפורום שלנו לטובת כולנו
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725505:יונה אני מסכימה איתך בחלק מהדברים אבל בשיא הרצינות אני לא אבין בחיים איך מישהו שלא מספיק מקצועי להגיב לעצמו מגיב כל כך המון לאחרים והרבה פעמים תגובות שכל לא מקצועי רואה שהן לא מקצועיות? אני בטוחה שעד שאני אתן כאן חוות דעת כל שהיא על עבודה יעברו הרבה מים בכינרת כי אם אני כרגע לא מבינה יותר מדי וצריכה עזרה בעצמי למה שאבלבל אחרים? לא בשביל להתנצח בכלל.
אגב כמו שמעצבן לראות עבודות לא מקצועיות אז מעצבן יותר לקבל תגובות לא מקצועיות. יש המון וותיקים ברמה שמגיבים ויגיבו כדי לעזור.
נכתב ע"י שושיה;725557:חבריה נחמדים אם יש לך משהו בוער בנשמה נא לפתוח אשכול בנושא ואם לתישהו לא מוצ'חן התמונות של המתחילים שלא יגיב לאשכולות שלנו בסדר? כי אם אני לא אשאל ואתייעץ בנושא, איך אוכל לדעת להתפתח? איך אוכל להתקדם? הפורום פה מיועד לאלו שכמוני כך אני חושבת, רציתי לקבל חו"ד ולא שתקבעו עבורי מקצועי או לא, זו לא היתה הכוונה. אני יודעת שאני לא מספיק מקצועית ולכן אני גם לא קוטלת אנשים, אני מבינה אותם ואת כאלה שכמותם ומוכנה לנסות לעזור ולמי שלא טוב מוזמן לרדת פה מהאשכול וללכת למקומות שמיועדים עבורו... פ'סדר?
נכתב ע"י סולו;725566:פרוג-פורום חרדי מקצועי
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725479:אבל למה שוחרי רמה רבים לא עומדים בה??(גם פה וגם בגרפי החביב והחמים)
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725505:יונה אני מסכימה איתך בחלק מהדברים אבל בשיא הרצינות אני לא אבין בחיים איך מישהו שלא מספיק מקצועי להגיב לעצמו מגיב כל כך המון לאחרים והרבה פעמים תגובות שכל לא מקצועי רואה שהן לא מקצועיות? אני בטוחה שעד שאני אתן כאן חוות דעת כל שהיא על עבודה יעברו הרבה מים בכינרת כי אם אני כרגע לא מבינה יותר מדי וצריכה עזרה בעצמי למה שאבלבל אחרים? לא בשביל להתנצח בכלל.
אגב כמו שמעצבן לראות עבודות לא מקצועיות אז מעצבן יותר לקבל תגובות לא מקצועיות. יש המון וותיקים ברמה שמגיבים ויגיבו כדי לעזור.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים