מטעים בגולן

• הוסף לסימניות
אני מקבלת על עצמי בל"נ לקטול את הדרוש קטילה ללא רחמים,
וכל מי שחשובה לו רמת הפורום מוזמן לקבל על עצמו גם.

(אפילו שאני מתחילה..........)

• הוסף לסימניות
יתכן וצריך לעבור לשיטת פורום שונה, שמקובלת באתרים אחרים, כלומר:
לא ניתן להעלות תמונה ללא שהיא עברה בדיקה כלשהיא, ואישור לפרסום.
:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;725417:
יתכן וצריך לעבור לשיטת פורום שונה, שמקובלת באתרים אחרים, כלומר:
לא ניתן להעלות תמונה ללא שהיא עברה בדיקה כלשהיא, ואישור לפרסום.
:confused:

זה קצת קשה ליישום,וזה לא תלוי בנו חברי הפורום,
אנחנו נעשה את שלנו, וממילא הרמה תעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;725412:
אני מקבלת על עצמי בל"נ לקטול את הדרוש קטילה ללא רחמים,
וכל מי שחשובה לו רמת הפורום מוזמן לקבל על עצמו גם.

(אפילו שאני מתחילה..........)
אני הראשונה:

מילא לקבל קטילות ממומחים כדי להגיע לרמה שלהם- ניחא, אבל לקבל קטילות ממך כדי להגיע לרמה שלך?...
סליחה על הקטילה (את הצעת..) אבל זה רק בגלל שאני יודעת שאת לא נעלבת

אם בכל זאת נעלבת תגידי לי ואני אמחק- בשיא הרצינות פשוט זה דרש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725447:
אני הראשונה:

מילא לקבל קטילות ממומחים כדי להגיע לרמה שלהם- ניחא, אבל לקבל קטילות ממך כדי להגיע לרמה שלך?...
סליחה על הקטילה (את הצעת..) אבל זה רק בגלל שאני יודעת שאת לא נעלבת

אם בכל זאת נעלבת תגידי לי ואני אמחק- בשיא הרצינות פשוט זה דרש

:D:D:D:D
הרגת אותי מצחוק, חזק!

אבל ברצינות, אם אפילו אני ברמת מתחילה (לא אחרי 2 שיעורים..... אני קוראת לעצמי מתחילה כי אני לא מתימרת להיות יותר ממה שאני....)
חושבת על תמונות שמועלות פה שהן גרועות ומטה....... אז זו בעיה רצינית של הפורום

למקצוענים פה לא נאה אפילו להתלכלך עם תגובות לפעמים......

פשוט באו ותיקי הפורום- שימי לב לאילו שהגיבו (ונותני התודות) ואמרו היתה פה פעם (לא כ"כ מזמן) רמה הרבה יותר גבוהה, בואו נחזור אליה- לטובת כולנו
ואני הייתי קצת יותר אגרסיבית.... מה לעשות, אני צעירה והדם שלי חם......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;725460:
:D:D:D:D

ואני הייתי קצת יותר אגרסיבית.... מה לעשות, אני צעירה והדם שלי חם......
שתי כוס מים לא שווה את הבריאות.

אני שמחה שלא נעלבת זה לא היה הכוונה.

מאחלת לפורום צילום רמה גבוהה ורמה למרות שאני לא חלק ממנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;725365:
הכל דביק וחברי כמיטב המסורת של 'עיצוב גרפי' החביב

ליבי- לזה הוא בעיקר מתכוון,
אז נכון שהבנתי שהחברה מעיצוב גרפי כן מרוצים מהרמה ולכן אני לא ממשיכה שם את הויכוח, למרות שלדעתי חבל שעיצוב גרפי לא ברמה יותר גבוהה,
ושוב לא הכונה שא"א להעלות עבודות מתחילות
הכונה שיש רף לא כ"כ גבוה שממנו אי אפשר לרדת כדי שהפורום יהיה פורום צילום- ולא פרום איש לרעהו.......

אנחנו מנסים בכל הכוח לשמור על רמת הפורום שלנו לטובת כולנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;725473:
ליבי- לזה הוא בעיקר מתכוון,
אז נכון שהבנתי שהחברה מעיצוב גרפי כן מרוצים מהרמה ולכן אני לא ממשיכה שם את הויכוח, למרות שלדעתי חבל שעיצוב גרפי לא ברמה יותר גבוהה,
ושוב לא הכונה שא"א להעלות עבודות מתחילות
הכונה שיש רף לא כ"כ גבוה שממנו אי אפשר לרדת כדי שהפורום יהיה פורום צילום- ולא פרום איש לרעהו.......

אנחנו מנסים בכל הכוח לשמור על רמת הפורום שלנו לטובת כולנו
אבל למה שוחרי רמה רבים לא עומדים בה??(גם פה וגם בגרפי החביב והחמים)

• הוסף לסימניות
סליחה, לא הבנתי את עקיצותיכם הנחמדות....
אני מתנסחת במירב העדינות ומנסה לא לפגוע
וממש אבל ממש לא הבנתי את חילופי הדברים כאן......

אין לי ענין להתנצח סתם, מי שרוצה סבבה שיעלה לכאן כל תמונה שלישית שהוא צילם ולא יבכה עוד שבועיים למה המקצוענים לא טורחים להגיב ולמה הם מתנשאים.

ואני לא קוראת לעצמי סופר מיקצוענית אבל אני שואפת להיות כזו- ואם לא נקבל (וניתן) ביקורת לעולם לא נתקדם, אין מה לעשות ככה גדלים

וסליחה משושיה, זה ממש לא נגדך אישית כאן, פשוט מתפתח כאן ויכוח שסטה לגמרי מהנושא שלך, והוא חשוב לכולנו כולל כולם

הצלחות לכולנו

• הוסף לסימניות
יונה אני מסכימה איתך בחלק מהדברים אבל בשיא הרצינות אני לא אבין בחיים איך מישהו שלא מספיק מקצועי להגיב לעצמו מגיב כל כך המון לאחרים והרבה פעמים תגובות שכל לא מקצועי רואה שהן לא מקצועיות? אני בטוחה שעד שאני אתן כאן חוות דעת כל שהיא על עבודה יעברו הרבה מים בכינרת כי אם אני כרגע לא מבינה יותר מדי וצריכה עזרה בעצמי למה שאבלבל אחרים? לא בשביל להתנצח בכלל.

אגב כמו שמעצבן לראות עבודות לא מקצועיות אז מעצבן יותר לקבל תגובות לא מקצועיות. יש המון וותיקים ברמה שמגיבים ויגיבו כדי לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725505:
יונה אני מסכימה איתך בחלק מהדברים אבל בשיא הרצינות אני לא אבין בחיים איך מישהו שלא מספיק מקצועי להגיב לעצמו מגיב כל כך המון לאחרים והרבה פעמים תגובות שכל לא מקצועי רואה שהן לא מקצועיות? אני בטוחה שעד שאני אתן כאן חוות דעת כל שהיא על עבודה יעברו הרבה מים בכינרת כי אם אני כרגע לא מבינה יותר מדי וצריכה עזרה בעצמי למה שאבלבל אחרים? לא בשביל להתנצח בכלל.

אגב כמו שמעצבן לראות עבודות לא מקצועיות אז מעצבן יותר לקבל תגובות לא מקצועיות. יש המון וותיקים ברמה שמגיבים ויגיבו כדי לעזור.

יש שתי סוגי תגובות גם בעיצוב וגם בצילום ובכל תחום אחר.

1. בלתי מקצועיים, אינם יודעים איך לעשות מה אבל תפיסת הראיה שלהם טובה וחבל לא לשמוע את הביקורת שלהם רק בגלל שהם "לא מקצועיים".
2. מקצועיים, יודעים למקד בדיוק מה לא טוב בתמונה ולתת עצות מקצועיות וטכניקות איך להגיע לתוצאה טובה יותר.

שני הסוגים חשובים ואת שתיהם כדאי לקחת בערבון מוגבל :)

• הוסף לסימניות
טוב אני מבקשת שלא נוריד את הויכוח לרמות אישיות (למיטב הבנתי לא התכונת אלי, נכון? :) )

אני חושבת שמי שאומר על עצמו שהוא מתחיל רשאי להגיב (ולקטול), רק לאמר שהוא מתחיל ואז מקבל הביקורת יכול לדמיין שכאילו חבר לקבוצה העיר לו הערה, מקובל?
לדעתי גם להעביר ביקורת זו למידה, ואם מישהו מקבל ביקורת על הביקורת שלו ומפנים אותה זה לא פחות חשוב...

לא בטוח שמישהו שקורא לעצמו מתחיל הכונה שהוא חזר היום משיעור מס 3' בקורס מזורז על יסודות הצילום, ויכול להיות שכן...

לדעתי הקריאה שם היתה מנוסחת קצת... איך לאמר......

אבל עדיין,
קבל את האמת ממי שאמרה גם אם הוא מתחיל.

• הוסף לסימניות
חבריה נחמדים אם יש לך משהו בוער בנשמה נא לפתוח אשכול בנושא ואם לתישהו לא מוצ'חן התמונות של המתחילים שלא יגיב לאשכולות שלנו בסדר? כי אם אני לא אשאל ואתייעץ בנושא, איך אוכל לדעת להתפתח? איך אוכל להתקדם? הפורום פה מיועד לאלו שכמוני כך אני חושבת, רציתי לקבל חו"ד ולא שתקבעו עבורי מקצועי או לא, זו לא היתה הכוונה. אני יודעת שאני לא מספיק מקצועית ולכן אני גם לא קוטלת אנשים, אני מבינה אותם ואת כאלה שכמותם ומוכנה לנסות לעזור ולמי שלא טוב מוזמן לרדת פה מהאשכול וללכת למקומות שמיועדים עבורו... פ'סדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;725557:
חבריה נחמדים אם יש לך משהו בוער בנשמה נא לפתוח אשכול בנושא ואם לתישהו לא מוצ'חן התמונות של המתחילים שלא יגיב לאשכולות שלנו בסדר? כי אם אני לא אשאל ואתייעץ בנושא, איך אוכל לדעת להתפתח? איך אוכל להתקדם? הפורום פה מיועד לאלו שכמוני כך אני חושבת, רציתי לקבל חו"ד ולא שתקבעו עבורי מקצועי או לא, זו לא היתה הכוונה. אני יודעת שאני לא מספיק מקצועית ולכן אני גם לא קוטלת אנשים, אני מבינה אותם ואת כאלה שכמותם ומוכנה לנסות לעזור ולמי שלא טוב מוזמן לרדת פה מהאשכול וללכת למקומות שמיועדים עבורו... פ'סדר?

נראה לי שהדגשתי שזה לא מופנה אלייך אישית, ואם לא אז שוב זה לא אישית נגדך זה פשוט התגלגל כך

אני מאחלת לך שתצליחי ותהפכי לסופר מקצועית, ואם את באמת רוצה להיות כזו כדאי לך לקחת כל גרם של ביקורת ופשוט לחשוב לנתח ולהפנים אותה.
(לא תמיד חייבים להסכים איתה- זה ברור)
ואז ללכת להגיד תודה ענקית למעיר, לא משנה בדיוק כמה שנות לימוד מאחוריו.....

אם נגיד למתחילים על כל דבר שהם מעלים "מקסים"- איך הם יגדלו???
וככל שהביקורת יותר מעצבנת מישהו... (ושוב לא ספציפית את) כנראה שיש בה משהו, אם את לא מסכימה עם ביקורת של מישהו פשוט תחזירי תגובה ענינית (ולא בסגנון נו נו) ואז המעיר- ייתכן וישנה את דעתו או יסביר לך טוב יותר למה הוא התכון ורק את תרויחי מזה

באמת נראה לחברה כאן שאנשים מעירים הערות סתם? בשביל להוציא את התיסכולים והעצבים שלהם?
אם כן למה רוב ההערות הן על אותם נקודות מפי ניקים שונים?

• הוסף לסימניות
הדיון כאן הוא לא ספציפית, אני לא עונה דווקא לזו שהגיבה אלא לכל מי שחושב כמותה.
ואני מנסה להסביר לאנשים (ועכשיו אני מתנסחת בקיצור...;) )
שילמדו לקבל ביקורת גם אם היא לא נעימה כל כך.

לא רוצה לענות? תשלחי תודה לתגובה שאת מסכימה איתה, מספיק, לא חייבים תמיד להפגיז

• הוסף לסימניות
למשפט החמישי יש זכויות יוצרים?
מצא חן בעיני, אשמח לקנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;725479:
אבל למה שוחרי רמה רבים לא עומדים בה??(גם פה וגם בגרפי החביב והחמים)

זה שאני שוחרת לרמה, זה כדי שהפורום יהיה יותר מרמתי-רמת מתחילים ואז אנחנו המתחילים נוכל להפיק ממנו הרבה יותר תועלת.
את מסכימה איתי שתגובות כמו:מקסים וחבריו לא מועילות לאף אחד.

נכתב ע"י ליבי עיצוב;725505:

הבנתי שהתכוונת אלי?
אז קודם כל סליחה אם פעם הערתי לך הערה לא מקצועית.
דבר שני, מה שאני מעירה זה רק דברים שאני מבינה בהם,
מה שלא אני אומרת שלא.(לא תתפסי אותי אף פעם מעירה על תאורת סטודיו לדוגמא)
חוץ מזה שיש דברים שגם מתחילים כמוני וכמוך יכולים להעיר.

לידעתך אני כבר 3 שנים עמוק בתחום,
וזה שאני קוראת לעצמי מתחילה זה בגלל שרף הדרישות שלי מעצמי הוא גבוה מאוד.

• הוסף לסימניות
כל הדברים שנאמרו פה נכונים!
הפורום מיועד למתחילים כמקצוענים,
מותר וצריך להשמיע ביקורת!
כמובן בגבול הטעם הטוב, ובצורה עדינה ונעימה!!!

שמתי לב שאם מעלים תמונה טובה היא לא זוכה להרבה תגובות (כי זה לא באמת מענין להחמיא, נכון?)
אבל בקטילות אנשים פה מומחים. תנו להם תמונה עם פיקשוש קל ועושים ממנה (ומיוצרה) מטעמים

ואם דיברתם על רמה, אני חושבת שהרמה יורדת מהתגובות ולא מהתמונות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה