מטען אוניברסלי - כבר יש לך?

• הוסף לסימניות
חדש! מטען אחד לכל סוגי הפלאפונים והנגנים במחיר מבצע!

מהיום כבר לא צריך שיהיה מטען נפרד לכל פלאפון...
מטען קומפקטי ושימושי שיחליף את כל המטענים שלך, עם חיבור USB + חיבור לחשמל או לרכב.
המטען כולל 10 חיבורים שונים לכל סוגי הפלאפונים והניידים

לפרטים נוספים נא לפנות באישי.

קבצים מצורפים

• מטען אוניברסלי.jpg
    KB 94.7 · צפיות: 45
  • מטען אוניברסלי.jpg
    KB 105.5 · צפיות: 36
  • מטען לרכב.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מה מחירו? היכן ניתן להשיגו בכל ריכוזי הציבור החרדי?

אני ביתריסט, רוצה לדעת היכן רוכשים את הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
הו,
הסוף לכל הבלאגן בכמויות המטענים של הפלאפונים והמצלמות למינהן...

• הוסף לסימניות
אני קניתי דבר כזה לפני שנה בערך בפוטו ציון בבני ברק
עלה 150 ש"ח
אני לוקחת אותו איתי לכל מקום...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

המחיר של המטען: 40 ש''ח בלבד.
המטען בתוספת מתאם לחשמל או לרכב המחיר הוא 50 ש''ח בלבד.

אני גרה בירושלים, האם אתה מגיע לירושלים לפעמים?

• הוסף לסימניות
שלי היה בתוספת חלק גדול מובנה לבטריות של מצלמות ומסרטות (זה היה הצורך העיקרי שלי בקניה) אולי לכן המחיר היה גבוהה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
במצלמות דיגיטליות, הנטענות ע''י סוללות רגילות[AA] ההטענה לחשמל יכולה להחליף את הסוללות הרגילות [AA]?
ואולי אוסיף על שאלתי, האם חיבור המצלמה למחשב [כמו שאצלי זה עובד בנגן MP3, כשהמחשב דולק כמובן...] יכול להוות הטענה שלה כתחליף לסוללות הנ''ל?

• הוסף לסימניות
אפשר להטעין בזה כמה מכשירים בו זמנית?

• הוסף לסימניות
בלי רצון לפגוע או להזיק ח"ו,

התורה חסה על ממונם של ישראל ורק לכן אני רושם את זה.

אני מזמין באיביי כל הזמן את הדברים האלה בלי סוף! המחיר של זה באיביי : 12 שקל! כולל משלוח לישראל.

סתם לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/10-in-1-Uni...S_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item53f76c102d

אז במחילה מפותח האשכול....

• הוסף לסימניות
ביתריסט יקר....
בפוטומן בשני הסניפים יש את זה בחמישים שקלים.

וכן, ניתן להטעין מספר מכשירים יחדיו.

• הוסף לסימניות
אפשר להטעין כמה מכשירים בו-זמנית.
ואי אפשר להטעין מצלמות.

• הוסף לסימניות
אמי קנתה דבר כזה ולא עבד ובחנות התנערו לחלוטין

• הוסף לסימניות
באמת לא נעים :(

לידיעת המתעניינים - המטען שפירסמתי כאן - נמכר באחריות מלאה!
הוא כבר שימושי להרבה שקנו ומאוד מומלץ!

אם יש ביניכם גבאים / אחראים בכוללים - שרוצים לקנות לטובת הציבור צרו קשר באישי לקבלת פרטים.

-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C kidum;1014406:
באמת לא נעים :(

לידיעת המתעניינים - המטען שפירסמתי כאן - נמכר באחריות מלאה!
הוא כבר שימושי להרבה שקנו ומאוד מומלץ!

אם יש ביניכם גבאים / אחראים בכוללים - שרוצים לקנות לטובת הציבור צרו קשר באישי לקבלת פרטים.

-

............. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה