מטען חדש למצלמת דיוידי

• הוסף לסימניות
אז כמו שכנראה הבנתם, המטען של מצלמת הדיוידי שלנו אבד. המצלמה היא של סוני מדגם DCR-DVD92,
ובארץ אפשר להשיג חדש ב319 ש"ח בלבד. האם למשהו יש אולי מטען כזה למכירה (יד שניה או כד')? או אולי היכן אפשר להשיג יותר בזול.(בחו"ל יש מטען לא מקורי אבל מתאים ב-20$ בלבד.)
תודה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
1. יש לו חיבור מיוחד או משו סטנדרטי?
2. אם זה משו סטנדרטי קח כל מטען עם נתונים זהים.

• הוסף לסימניות
כמה עלות של משהו סטנדרטי (בערך) ואיך עושים את זה,לוקחים לחנות ומתאימים מטען? זה לא יהרוס לי את המסרטה?

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שיש בהם פערים של מאות אחוזים בין הארץ לחול, זה מטענים למצלמות וידאו ומחשבים ניידים. אני אישית קניתי מטען למחשב שלי בעשר דולר - בעוד שבארץ זה לפחות 250 ש"ח

ובנוגע לענינך: אפשר לקנות את זה באיביי ב- 13 דולר, כולל משלוח!!!
זה אמיתי לגמרי, אני קניתי כזה למחשב שלי. זה מגיע מהונג קונג, והם שולחים את זה גם לארץ.

הנה הלינק הרלוונטי:
http://cgi.ebay.com/AC-Adapter-for-...ries?hash=item43999c9541&_trksid=p3286.c0.m14

• הוסף לסימניות
יישר כח גדול!!! עזרת לנו מאוד.
נ.ב.ראיתי את הודעתך כבר מזמן ובגלל באג שלא ידוע וברור לי לא הצלחתי לשלוח את התשובה. בתקווה לרפואה שלמה ומהירה של האתר. (או אולי הבעיה במחשב שלי?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה