בעלי מוכר ב140 שחאני מחפש דחוף מטען כזהצפה בקובץ המצורף 676269 אם יש למשהו או מי שיודע היכן אפשר להשיג (במחיר שפוי) אשמח מאד.
יש לי מחשב אסוס, וקניתי בשבילו מטען אוניברסלי. כי לא היה מקורי בחנויות בגאולה בירושלים.מומלץ מאד לא לקנות את המטען הזה.
אלא לקנות במקום מטען אוניברסלי.
זה גם יותר זול וגם יותר איכותי, מנסיון.
עריכה: אני עכשיו רואה שזה מטען של אסוס, אז הנסיון הגרוע שלנו הוא עם מטען של לנובו שנראה מאד דומה, בכל מקרה הפתרון של מטען אוניברסלי טוב גם לזה.
בית שמש וירושלים, תודה.איזה איזור?
אני קניתי ביום שישי האחרון ב מדי מחשבים ברחוב ירושלים פינת בעלז בבני ברק
מטען אסוס מקורי
עלה 210 ש"ח
אני קניתי ב190 לאחר הנחת מזומן , (במקום 215 ) בחנות מחשבים New-Tech Computers ברחוב ז'בוטינסקי 113
על זה התכוונתי מחיר שפוי המחשב עצמו בן כמה שנים ועולה (חדש) פחות מ- 1000 ש"ח כך שלא שווה לי להשקיע כזה סכום במטען.אני קניתי לפני שנה וחצי ברפאלי ברבי עקיבא בב''ב באזור ה160 + - מטען לאסוס שמתאים לכל סוגי המחשבים.
מרוצה מאוד.
גם מטענים מקוריים אמור להיות בכל חנות מחשבים. תבדקו מחירים.
לא מצאתי בעלי אקספרס כזה שקע, אשמח אם יש לך קישור.יש לי מחשב אסוס, וקניתי בשבילו מטען אוניברסלי. כי לא היה מקורי בחנויות בגאולה בירושלים.
התקלקל לי 3 פעמים חור הטענה, ושילמתי בכל פעם 300 ש"ח. שהחזיק פחות משנה. בפעם השלישית
התחיל לגמגם אחרי חודשיים (אולי שלושה).
התקלקל המטען האוניברסלי, והחלטתי לקנות מקורי
קניתי מאליאקספרס ועלה לי בערך 70 או 80 ש"ח. ומהרגע הראשון שהשתמשתי בו, הבעיות נעלמו כליל. כבר למעלה משנה, וגם הגמגומים הפסיקו.
אפשר קישור?יש לי מחשב אסוס, וקניתי בשבילו מטען אוניברסלי. כי לא היה מקורי בחנויות בגאולה בירושלים.
התקלקל לי 3 פעמים חור הטענה, ושילמתי בכל פעם 300 ש"ח. שהחזיק פחות משנה. בפעם השלישית
התחיל לגמגם אחרי חודשיים (אולי שלושה).
התקלקל המטען האוניברסלי, והחלטתי לקנות מקורי
קניתי מאליאקספרס ועלה לי בערך 70 או 80 ש"ח. ומהרגע הראשון שהשתמשתי בו, הבעיות נעלמו כליל. כבר למעלה משנה, וגם הגמגומים הפסיקו.
אלו המחירים (הזולים)על זה התכוונתי מחיר שפוי המחשב עצמו בן כמה שנים ועולה (חדש) פחות מ- 1000 ש"ח כך שלא שווה לי להשקיע כזה סכום במטען.
זו כונתי באשכול הנוכחיאלו המחירים (הזולים)
אתם כנראה צריכים לחפש יד 2 כמו המחשב עצמו.
נסו לפתוח אשכול חדש,
אבל לא לוקחת אחראיות וממליצה כי מטען זה דבר רגיש מאוד.
תודה על הרצון הטוב, אבל שים לב היציאה שאני זקוק לה היא מרובעת ולא עגולה.המחשב שלי הוא עם מסך 15.6, אבל חיפשתי עכשיו את הדגם שנראה לי מתאים לכם.
![]()
48.43₪ 45% OFF|19V 2.37A 45W 5.5x2.5mm AC מתאם כוח מטען עבור Asus X551M X551MA X551MAV X551 X551C x551CA X555L X555LA X555B X555BA X555U|מתאם למחשב נישא| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים