דרוש מידע מטען למחשב נייד

• הוסף לסימניות
דרוש לי מטען למחשב נייד.
האם יש מישהו שקנה דבר כזה בעלי?
זה מוצלח? מצדיק להמר על זה? הפער במחירים הוא גדול מאוד.
ואיך יודיעם אם הוא מתאים למחשב שלי?
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
יש גם מטען אוניברסלי, שמגיע עם מלא ראשים לחיבור
אני קניתי בארץ, אבל מן הסתם אפשר למצוא את אותו המוצר בעלי

• הוסף לסימניות
יש גם מטען אוניברסלי, שמגיע עם מלא ראשים לחיבור
אני קניתי בארץ, אבל מן הסתם אפשר למצוא את אותו המוצר בעלי
קניתי את האוניברסלי, וכנראה שאסוס עדינים, והוא הרס לי 2 שקעי הטענה. עד שקניתי את המקורי מאלי אקספרס, בפחות מחצי מחיר של האוניברסלי, ומאז, כבר כשנתיים, המחשב נפלא. אין עוד בעיות.
המקורי עלה לי בערך 80 והאוניברסלי עלה לי בערך 180.

• הוסף לסימניות
לנובו, קניתי מאלי אקספרס לבת שלי, לא מקורי, אלא תואם, והוא עובד לה מצוין.
נראה לי שזה עונה בדיוק על מה שאתם רוצים, אבל הוא יותר יקר. תחפשו דרך הלינק הזה, עוד אופציות שיענו על הצורך שלכם בדיוק. מאמינה שיש יותר זול. זה מה שראיתי.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
@סמינר דוד
ראשית, תודה רבה מאוד על הטרחה והעזרה.
מצאתי עוד משהו לפי המפרט ששלחתם יותר זול.
אשמח מאוד אם תבדקו שאכן לא טעיתי בהתאמה וזה מתאים גם כן למחשב שלי.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
התמונה שונה מהתמונה הקודמת.

איך היה נראה המטען שהתקלקל? כמו זה שמצאתם?

• הוסף לסימניות
האמת, שלא מאוד חשוב איך זה נראה. מה שהכי חשוב זה חור ההטענה. תבדקי מה שכתוב על המטען שלך. ותדייקי, בעיקר בגודל העיגול הנכנס לחור ההטענה. יש אפשרות לקרוא את הכיתוב במטען (נדמה לי 2.25A)

• הוסף לסימניות
@סמינר דוד
בדקתי.
גודל החור מתאים. אבל ראיתי שיש צורך במתאם לשקע, והוא לא נכנס לשקע ישירות.
כך שהחיסכון לא ממש שווה ואולי זה גם יותר רגיש.
תודה על תשומת הלב לפרטים.
1613431307817.png
1613431336428.png

• הוסף לסימניות
בהתאמה לשקע, תבחרי את ER שזה ארופה. ובגלל 3 דולר, לא שוה לקחת בחשבון של כדאיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה