דרוש מידע מטען לרכב חשמלאי

• הוסף לסימניות
הזמנתי רכב חשמלי ואני צריך עכשיו לקנות מכשיר הטענה לבית תלת פזי כמובן
משהו אולי מכיר חברה סוג מומלץ
בחברה יש להם ב 2,600 ₪
והנציג אמר לי בחוץ אתה יכול למצוא יותר זול
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לדעתי
שווה לשלם את המחיר, ולא לקחת סיכונים בטעינות סוללות.
ידוע לי מחברים שקנו מ"בחוץ", וכל פעם זה מתחמם להם אחרי שעה טעינה וכו',
אני מכיר גם סיפור, שהמכשיר גרם לשריפת פיוז ראשי בבית
ויש גם סיפורים של שריפות כמו באופניים חשמליים, שאלה נובעים ממטענים מהסוג הזה

אני אישית קניתי מחנות רשמית, מטען חד פאזי, כמובן איטי מאד מאד, שילמתי כ1000 ש"ח, ואני מטעין איתו בעת הצורך, למשך שעות, ואפי' משאיר אותו לכל השבת ובראש שקט.

העיקר שתהנו ותסעו בדרכים טובות, למטרות טובות.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון יש 2 סוגי עמדות טעינה

יש כבל סבתא שעולה בסביבות 400 ש"ח
ויש עמדת טעינה שעולה בין 1000 ש"ח ל3000 ש"ח

בעמדת טעינה יש עמדות שאם יש לך תלת פאזי זה מתאים ל22 ק"ו
כלומר שזה יטעין ב3 או 4 שעות את כל הרכב מ0 ל100

ויש עמדות טעינה שיכולות להטעין עד 11 ק"ו

יש גם עמדת טעינה ל7 ק"ו

• הוסף לסימניות
של טסלה עולה סביבות ה2000 ויכול להטעין גם רכבים אחרים
חפשו בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה