דרוש מידע מטף כיבוי אש אמיתי

• הוסף לסימניות
תודה
דיברתי איתם
יש להם רק קטנים, לרכב

אני צריכה כמו של מוסדות לימוד, של אוטובוסים

מי שיכול לעזור - תבוא עליו הברכה!!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיועץ בטיחות
אפשר גם להזמין אונליין
mataf-kibui.co.il/items/763212-מטף-כיבוי?srsltid=AfmBOoogQO5VTL--xLgdqd5Yi4cdZpOQnlXe6fvajHh4K5uGyADfpYlZ

• הוסף לסימניות
באחיסמך כל דירה קיבלה באכלוס (בוועד ודאי, אולי גם באחרים, מתדהר)
אולי כדאי לפרסם בקבוצת מיילים,
אם יש מי שמעוניין למכור

• הוסף לסימניות
באחיסמך כל דירה קיבלה באכלוס (בוועד ודאי, אולי גם באחרים, מתדהר)
אולי כדאי לפרסם בקבוצת מיילים,
אם יש מי שמעוניין למכור
רעיון. תודה
את במקרה גרה שם? מכירה מישהו שיכול לעזור לי בזה?
זה עדיין בתוקף?

• הוסף לסימניות
אולי בבילדיניג דיפו

• הוסף לסימניות
ולשאלה
על כל מטף יש סימון של היצרן שלו
אפשר לבדוק על כל מטף מזדמן איפה קונים

אם אין לי טעות חברת "להבות" שולחת עד למקום מטפים (אולי רק כשזה בכמות גדולה צריך לברר)

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לאחרונה חידשנו בכל הבנין
נייד ופרטים בפרטי

הגענו אליו דרך אתר "מדרג" והיינו מאד מרוצים
אפשר לחפש שם מי מומלץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה