- הוסף לסימניות
לובשים את הכובע בסיס לבד בלי משהו נוסף מעליו?יש כובע בסיס.
לא זז מהראש. מחזיק את המטפחת בלי יכולת נפילה.
לובשים את הכובע בסיס לבד בלי משהו נוסף מעליו?יש כובע בסיס.
לא זז מהראש. מחזיק את המטפחת בלי יכולת נפילה.
יש מצב שבקיץ יהיה חם איתו. אין לי מושג עדיין.רשום עליו אקרילן, הוא חורפי? איך הוא מתאים לקיץ?
מחליק לי בלילה תוך שניה...ממליצה על בנדנות של חברת "פרפר"
עם סרט קטיפה רחב נגד החלקה
הפטנט האישי שלי לתקוע כמה סיכות ראש במטפחת וכך בגדול נשאר עליניסיתי כבר ברט עם גומי, מטפחת עם סרט, מטפחת עם פטנט גומי.
שום דבר לא עוזר...
מה עוד יש? רק מנסיון אישי....
בני ברק.
הפטנט האישי שלי לתקוע כמה סיכות ראש במטפחת וכך בגדול נשאר עלי
[/QUOTE
אבל זה עושה לי כאבי ראש.. זה ממש לוחץ.
לובשים את הכובע בסיס עם מטפחת מעליו
נרדמים
טיפין טיפין המטפחת נושרת
ממשיכים לישון
הכובע בסיס לא זז
ממשיכים לישון
קמים
מחפשים ביד שמאל לאיזה חריץ נפלה היום המטפחת
חובשים
סוף סיפור.
לי הן כן מחליקות.. (ביום-הן מעולות)בנדנות של חברת פרפר
עם סרט קטיפה רחב
לא נופלות לי מהראש בלילה בכלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים