מידע שימושי מטפלות זהירות!!!! 💥❗❗❗💥

לא. אבל חובה שיהיו מינימום 2 מטפלות.
מעבר לזה, לפי התקן של משרד החינוך
לא הבנתי- מעל 7 ילדים צריך 2 מטפלות?
מה התקן של משרד החינוך?

ואגב שמעתי עכשיו שגננת מבוקשת מאוד באיזור שלי החליטה לא לפתוח שנה הבאה :(

לא הבנתי- מעל 7 ילדים צריך 2 מטפלות?
מה התקן של משרד החינוך?

ואגב שמעתי עכשיו שגננת מבוקשת מאוד באיזור שלי החליטה לא לפתוח שנה הבאה :(
היחסים עומדים על מטפלת לכל 6 תינוקות (6-15 חודשים), 1:9 אצל פעוטות צעירים (16-24 חודשים) ו-1:11 אצל בוגרים (25-36 חודשים), כאשר בכל קבוצה של 7 ילדים ומעלה חובה לפחות 2 מטפלות.

היחסים עומדים על מטפלת לכל 6 תינוקות (6-15 חודשים), 1:9 אצל פעוטות צעירים (16-24 חודשים) ו-1:11 אצל בוגרים (25-36 חודשים), כאשר בכל קבוצה של 7 ילדים ומעלה חובה לפחות 2 מטפלות.
איפה זה כתוב? אשמח לדעת מהמקור, אין לי כח ועצבים ללחץ עכשיו.
עדיין זה צריך להיות עם כל התקנים גם אם יש לי פחות ילדים ביחסי?
תודה.

איפה זה כתוב? אשמח לדעת מהמקור, אין לי כח ועצבים ללחץ עכשיו.
עדיין זה צריך להיות עם כל התקנים גם אם יש לי פחות ילדים ביחסי?
תודה.
לא לגמרי הבנתי את השאלה.
אם יש מעל 7 ילדים צריך 2 מטפלות. יותר מזה, תלוי בכמות הילדים ובגיל שלהם. ככל שהילדים קטנים יותר, כך צריך יותר מטפלות באופן יחסי, כמו שמפורט למעלה.
את הכללים והדרישות לקבלת רשיון אפשר למצוא כאן

לא לגמרי הבנתי את השאלה.
אם יש מעל 7 ילדים צריך 2 מטפלות. יותר מזה, תלוי בכמות הילדים ובגיל שלהם. ככל שהילדים קטנים יותר, כך צריך יותר מטפלות באופן יחסי, כמו שמפורט למעלה.
את הכללים והדרישות לקבלת רשיון אפשר למצוא כאן
לא הבנתי, אם זה ילדים בגיל שהיחס צריך להיות 1:9 ויש 8 תינוקות גם כן צריך 2 מטפלות?... משהו בהודעות שלך לא ברור

לא הבנתי, אם זה ילדים בגיל שהיחס צריך להיות 1:9 ויש 8 תינוקות גם כן צריך 2 מטפלות?... משהו בהודעות שלך לא ברור
כן. חובה לפחות 2 מטפלות בכל מצב.
מעבר לזה- לפי התקן.

כן. חובה לפחות 2 מטפלות בכל מצב.
מעבר לזה- לפי התקן.
עברתי על כל הקובץ שצרפת פה ולא ראיתי שם דרישה ל2 מטפלות בכל מצב. יכולה להפנות אותי לסעיף הרלוונטי?

יש בלבול גדול בין משפחותני ומעונות תמת שלהם יש תקנים מחמירים לתקנים של משרד החינוך למעונות פרטיים, העלו פה באשכול את התקנים עברתי עליהם מלמעלה לא נראהי ותר מאלף שקל לסדר בית שיהיה בטיחותי-הנושא היחיד הוא המצלמות -עיון קל בכל זכות שמעון שקיים בשטח שמשמש גם למגורים אין חובה לשים מצלמות, לא נראה סוף העולם בכלל-אנשים מבלבלים מושגים לגמרי כמובן מי שלא מדווחת במס הכנסה וכו אז זה יותר בעייתי רב המטפלות הפרטיות היום מדווחות כדי לקבל מענק עבודה וחל"ד ,נשמע דווקא מבורך-מכזה את המטפלת במקרה שקורה משהו שהיא לא רשלנית כי יש לה אישור

מעניין אותי החוק אם סבתא שומרת על 8 נכדים (ללא תשלום)
כל בוקר היא צריכה רשיון?
יש למשהו תשובה?
אני רצינית בהחלט
אני מכירה סבתא ששומרת על נכדיה וניניה ב"ה כל בוקר.

יש למשהו תשובה?
אני רצינית בהחלט
אני מכירה סבתא ששומרת על נכדיה וניניה ב"ה כל בוקר.
לבד? על 8 תינוקות.
ואם היא לא תרגיש טוב\ תיפול? איך סבתא אחת מבוגרת (נינים) יכולה לטפל בצורה מיטבית ב8 תינוקות? זה חוסר אחריות מטורף.
היא צריכה להיות זמינה להציל קטנטנים מנפילה, מלגעת במשהו מסוכן, לראות שהם לא נחנקים מאוכל\ משחק, לרוץ מהמטבח שהלכה להכין בקבוק לחדר כי בן שנה נפל. להיות מטפלת זה אחריות וסכנה, איך אישה מבוגרת יכולה לבד לתזז בין 8 ילדים?

נערך לאחרונה ב:
לבד? על 8 תינוקות.
ואם היא לא תרגיש טוב\ תיפול? איך סבתא אחת מבוגרת (נינים) יכולה לטפל בצורה מיטבית ב8 תינוקות? זה חוסר אחריות מטורף.
היא צריכה להיות זמינה להציל קטנטנים מנפילה, מלגעת במשהו מסוכן, לראות שהם לא נחנקים מאוכל\ משחק, לרוץ מהמטבח שהלכה להכין בקבוק לחדר כי בן שנה נפל. להיות מטפלת זה אחריות וסכנה, איך אישה מבוגרת יכולה לבד לתזז בין 8 ילדים?
גם אני מכירה סבתא כזו.
היא לא בת 80, כן?
כנראה קרובה ל60 וכוחה במותניה.
וכן, היא שומרת על 10 נכדים [ל יום.

לבד? על 8 תינוקות.
ואיך אישה במצב מיוחד שומרת במשפחתון על 6 ילדים?
היא הורידה כמות ילדים.
בעבר היא שמרה לבד על יותר ילדים.
ב"ה מסתדרת מצוין...

גם אני מכירה סבתא כזו.
היא לא בת 80, כן?
כנראה קרובה ל60 וכוחה במותניה.
וכן, היא שומרת על 10 נכדים [ל יום.
קרובה ל60 מהצד העליון מסתבר, אולי לא האישה שאת מכירה אבל ההיא ששומרת על נינים...
וכן 10 תינוקות זה המון לאישה בת 60 מינימום במקרה הטוב.
ואיך אישה במצב מיוחד שומרת במשפחתון על 6 ילדים?
היא הורידה כמות ילדים.
בעבר היא שמרה לבד על יותר ילדים.
ב"ה מסתדרת מצוין...
ובכן, זו באמת שאלה, ואני רוצה לקוות שמכיוון שהיא לא הגיעה לסטטוס הזה בבת אחת היא התכוננה לזה כמו שצריך ויש לה את כל צרכיה בהישג יד ובצורה בטיחותית.

הרבה פעמים לאישה בת 60 יותר קל לה להיות עם קבוצת תינוקות מאישה בהריון...
שלפעמים לא מסוגלת להחליף טיטול! לשבת על הריצפה עם ילדים! הולכת להקיא ועוד מהסוג הזה,
יש נשים בגיל 60 שכוחן במותניהן והן אוהבות תינוקות.
אני מכירה אישה בת 63 עם נינים זה ממש לא הזוי ויש חסידויות שיכולה להיות אפילו פחות מ60
בכל מקרה 8-10 כן נשמע הרבה מדי
חברה שלי שלחה שלחה למשפחתון מהתמת
המטפלת שמרה על 5 תינוקות 3 מתוכם היו נכדים שלה
והיתה אומרת לה שהילד כבד, אין לה כח להחזיק אותו (תינוק שמן בן 10 חו')
והיה חוזר מלוכלך
ועוד כהנה וכהנה עד שבסוף הוציאה אותו

כמה שווה לסכן חיים בשביל לנסוע ברכב
אנחנו בהחלט מסכנים את עצמנו בשביל דברים שאנחנו מניחים שהם מספיק חשובים
עד כדי שנסכן בשבילם את החיים
וכי בעייניך חצייה באדום מצידקה סיכון חיים?
וכי זה דומה בכלל לסיכון של גן/מעון לא מפוקח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה