התייעצות מטפלות משפחתונים ואמהות יקרות

• הוסף לסימניות
כן רק אתמול רציתי להתיעץ לשתף בחויה הנוראה עם התינוקת שלי להעזר בכן למצוא מקום חלופי
קראתי את הדברים עקבתי אחרי ההתכתבות זה היה חשוב לי מאד
והחלטתי לפתוח פוסט חדש דוקה לכוון החיובי של האמהות המחליפות שלנו
זה חשוב יש המון נשים מסורות ודואגות לאוצרות הקטנטנים שלנו
אומנם כמו שנאמר יש לצערנו כאלה שלא מתאימות לתפקיד אבל יש לא מעט נשים שצריך להוריד בפניהן את הכובע
על מסירות, דאגה, אכפתיות, חום ואהבה שהן מרעיפות על הילדים שלנו ולא על בודד אלה על לפחות 7 בו זמנית אין הנחות
אז כל הכבוד לכן
גם אתכן אני רואה המטפלות המדהימות של שלושת הילדים שלי שמתמסרות שנותנות את כל כולן על הגננת של הגדולה שלי שבימים שאני לא במיטבי לוקחת אותנ אליה גם לשנת לילה כשצריך לא יודעת מה יהיה שנה הבאה הגננת שלה היא כבר בגדר חברה מזמן
ושל התאומים הדבשונים שלי קבלתי לא מטפלות אלא יהלומים מלוטשים מחשבה דאגה שיתוף פעולה הכל אני יכולה לומר להתיעץ לדבר אני מתפללת ומאחלת לכולכן שיהיה לכם מפגשים נעימים עם מטפלות שכאלה
ועכשיו סיפורים טובים על מסירות ודאגה של מטפלות
קדימה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה