התייעצות מטפלות פרטיות

• הוסף לסימניות
בבקשה ממכם תעזרו לי.
אני שולחת את הילד למטפלת לא כולל ימי שישי משלמת מחיר של 1000 שח משמונה בבוקר עד אחד בצהרים כל איחור תוספת תשלום
(לכל השואלים זאת האופציה שהכי קרובה לי לבית ולא רציתי מעון)
המטפלת מתקשרת כל יומים שנראה לה שהילד לא מרגיש טוב, משלשל, בוכה יותר מידי כל פעם משהו חדש.
אני נמצאת אתו בבית הרבה ומפסידה עבודה הרופאה כבר צוחקת ממני כל פעם שאני מבקשת אישור רפואי...
מה עושים האם זה בגלל שהמטפלת יודעת שאני עובדת קרוב ו'קופצת על הרעיון'?
האם מישהו נתקל במשהו דומה?

• הוסף לסימניות
השאלה מה באמת קורה עם הילד.
כל פעם שהיא קוראת לך כשהוא שלשל הוא באמת אחר כך שלשל בבית?
כל פעם שהיא קראה לך שהוא לא מרגיש טוב באמת ראית שהוא לא מרגיש טוב?

אם המטפלת צודקת, אז אין מה לעשות. יש ילדים שחולים יותר במיוחד בשנה הראשונה שהם יוצאים מהבית.
אם המטפלת לא צודקת תצטרכי להגיע איתה להסדר כלשהוא. למשל לקרוא לך רק אם הילד שלשל פעמיים ולא פעם אחת לדוגמא.

(המקרה שלך זה דוגמא למה כן לשלוח למעון. שם יש כללים ברורים ולא נתון לקריזה של המטפלת)

• הוסף לסימניות
כל פעם שהיא קוראת לך כשהוא שלשל הוא באמת אחר כך שלשל בבית?
כל פעם שהיא קראה לך שהוא לא מרגיש טוב באמת ראית שהוא לא מרגיש טוב?
הילד עם תזונה של הנקה עדיין אפילו שהוא כבר יותר מבן שנה וחצי ויש לו לפעמים יציאות רכות לא כל פעם שהיא שולחת זה קורה גם בבית אח"כ לפעמים זה סתם:(
לילד אין חום או משהו היא רק:" מרגישה שהוא לא נראה לה הכי טוב..."

• הוסף לסימניות
הילד עם תזונה של הנקה עדיין אפילו שהוא כבר יותר מבן שנה וחצי ויש לו לפעמים יציאות רכות לא כל פעם שהיא שולחת זה קורה גם בבית אח"כ לפעמים זה סתם:(
והסברת לה את זה?
וכשאת באה לקחת אותו גם לך נראה שהוא לא במיטבו?

• הוסף לסימניות
מנסיון דומה, אך בגיל גדול יותר.
בתחילת השנה הגננת היתה מתקשרת הרבה על משתעלת / משלשלת / דלקת עיניים / סתם בכללי נראית לא טוב.
בפעמים הראשונות כמובן לקחתי הביתה. יום למחרת הגננת לא הסכימה לקבל כי צריך לחכות 24 שעות...
גם כשאמרתי לה שאין חום היא חשבה שאולי המד חום לא טוב / מדדתי לא נכון / לא חיכיתי מספיק . מדדתי אחרי אקמול ועןו רעיונות מענינים למה אני טועה והיא צודקת. היא כמובן לא מדדה חום בגן, כי זה לא חוקי.
אחרי שבועות מתישים מאד, כשהגננת התלוננה על דלקת עיניים, הלכתי מיד לרופא ילדים שהסכים לקבל, הוצאתי ממנו מכתב שאין לילדה דלקת ויכולה לחזור מיד לגן.
אם אני לא טועה זו היתה הפעם האחרונה שהיא הזעיקה אותי על שטות.
מיותר לציין שכשילד לא מרגיש טוב או חולה מקומו בבית! כל הנ"ל היו פרשנות שלה לתסמינים סבירים.
בילד הבא זה לא השתחזר כלל ב"ה.

• הוסף לסימניות
כשהבן\ בת שלי היו תינוקות הם היו נוטים להיות עם הפרשות בעיניים בחורף ללא דלקת. סתם גודש כזה
במעון רצו לשלוח הביתה
אז כל פעם שהם קמו עם הפרשה בעיניים הייתי קופצת לרופא לפני המעון ומוציאה אישור שאין דלקת כבר מראש...
אחרי כמה פעמים הם מבינים את זה

• הוסף לסימניות
מיותר לציין שכשילד לא מרגיש טוב או חולה מקומו בבית! כל הנ"ל היו פרשנות שלה לתסמינים סבירים.
בילד הבא זה לא השתחזר כלל ב"ה.
אם הילד לא מרגיש טוב ברור שהוא נשאר בבית,
אבל כאן אני לוקחת את הילד והוא מרגיש מצויין אני לא יודעת אם אצלה הוא סתם ישנוני,
ולגבי היציאות היא אומרת שחוץ מזה שזה יכול להיות מדבק זה לא נעים לה לטפל בו...

• הוסף לסימניות
אם הילד לא מרגיש טוב ברור שהוא נשאר בבית,
אבל כאן אני לוקחת את הילד והוא מרגיש מצויין אני לא יודעת אם אצלה הוא סתם ישנוני,
ולגבי היציאות היא אומרת שחוץ מזה שזה יכול להיות מדבק זה לא נעים לה לטפל בו...
לא נעים זה בעיה שלה... זה חלק מהמקצוע

• הוסף לסימניות
כשהוא 'לא נראה טוב' אני אומרת למטפלת 'אני מבינה, אולי ין לו מצב רוח. אני אתקשר עוד שעתיים לשמוע איך הוא"
אם אין חום או שלשול 3 פעמים, אל תבואי, תתני לה עצות איך להתמודד עד שימאס לה לשגע אותך

• הוסף לסימניות
הזוי.
לי יש בעיה הפוכה... בימים האחרונים הבייבי שלי קצת לא רגוע, לא ישן טוב, לפעמים במהלך היום הוא כן מרגיש לי טיפה חמים אבל לא עם חום ממש, לדעתי רק מצונן קצת אבל הוא ילד ראשון אז אני לא ממש בטוחה, וכל בוקר מחדש מתלבטת אם לשלוח או לא.
מה אתן חושבות?

• הוסף לסימניות
אני שולחת את הילד למטפלת לא כולל ימי שישי משלמת מחיר של 1000 שח משמונה בבוקר עד אחד בצהרים כל איחור תוספת תשלום
למה זה לא הגיוני לך?
מה עושים האם זה בגלל שהמטפלת יודעת שאני עובדת קרוב ו'קופצת על הרעיון'?
השדר שלך זה שאת נמצאת פה קרוב ועל כל בעיה תתקשרי אלי?
איך היא יודעת שאת עובדת קרוב? (אמרת לה או שהיא מכירה אותך מהחיים האזרחיים?)

ולגבי הלא מרגישה טוב- אם זה לא משהו שאת רואה בבית וכו' אולי זה עייפות? רגישות למשהו?
יציאות לא נשמע לי הגיוני אם זה לא שלשול אמיתי.

• הוסף לסימניות
הזוי.
לי יש בעיה הפוכה... בימים האחרונים הבייבי שלי קצת לא רגוע, לא ישן טוב, לפעמים במהלך היום הוא כן מרגיש לי טיפה חמים אבל לא עם חום ממש, לדעתי רק מצונן קצת אבל הוא ילד ראשון אז אני לא ממש בטוחה, וכל בוקר מחדש מתלבטת אם לשלוח או לא.
מה אתן חושבות?
יש לזה כללים
עד 37.5 מעלות לא נקרא חום.

• הוסף לסימניות
הזוי.
מה אתן חושבות?
מדדת לו חום במד חום או רק ביד? (יש ילדים/אנשים שלא חמים כ"כ גם עם חום יחסית גבוה)
אם אין לו חום את יכולה לשלוח, אישית הייתי משתדלת להשאיר בחמישישי בבית ככה שיהה לו 3 ימים (בנוסף לשבת) בבית להתאוששות ולהתחזק.
ותשימי לו במיטה גרב עם מלח גס שיספוג את הנוזלים.

• הוסף לסימניות
כל איחור תוספת תשלום
תסכמי איתה שמכיוון שיש הרבה חיסורים והילד לא מגיע למעון אז על כל יום שהילד לא מגיע את מפחיתה בתשלום..
את תראי שבחודש הבא כבר לא תקרא לך..

• הוסף לסימניות
מכירה אותי
ולגבי היציאות בבדיקה לא היה משהו בעייתי
אז תגידי לה בצורה ברורה שאמנם את עובדת קרוב וככה את יכולה לבוא בזמן לאסוף את הילד ולא תלויה באוטובוסים,
אבל בשעות העבודה את יכולה לצאת רק במקרי חירום ולא תוכלי לבוא מיידית.
ותזכירי לה מה זה אומר שלשול שלא מאפשר לילד לבוא, ושיש בגדים להחלפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה