תבדקי אם הוא נכנס בכיףהיי הבן שלי אצל מטפלת איך אדע אם טוב לו שם
הרבה נשים מכניסות לי ספקות את לא מפחדת
אולי תעמדי מאחורי הדלת
אני לכאורה מאוד מרוצה
והכל משדר ומרגיש לי טוב
אבל בעקבות סיפורים ששמעתי לאחרונה...
אז החשש מנקר
הוא גם יכול לבדוקזהוא שאני לא לוקחת ולא מוציאה זה בעלי
זה קצת מוזר אבל אפשר לבדוק למה וגם כמהבגדול הילדים נמצאים כל הזמן בעגלה שלהם
שזה קצת מרגיז שהם לא משוחררים
אם בשמחה ולא בבכי סימן שטוב לו שם
לא בשמחה, ולא בבכי...שבבוקר הוא נכנס בכיף
ובצהריים חוזר בכיף
זה באמת קשה...ואני לא טיפוס שיודע להעיר![]()
לא מסוגלתלשים נגן קטן על מצב הקלטה בתא נסתר בתיק התינוק
כזה דבר נשמע לי לא אנושי משום צורהיש צורה קלה לבדוק, למרות שלא בכל מקרה צריך לחשוד.
אני רק מקווה שהמטפלת לא תקרא את זה... (אם את מטפלת, נא לא לקרוא!!!)
לשים נגן קטן על מצב הקלטה בתא נסתר בתיק התינוק, ואח"כ להקשיב כמה הילד צרח, כמה המטפלת צרחה, האם יש קריאות חריגות, האם יש קולות חשודים... וכו'...
רק רוצה להזכיר: גם כהורים לפעמים אין לנו סבלנות אם ילד מידי בוכה, ולפעמים זה מתסכל, וגורם להרמת קול, או לחוסר סבלנות. אמנם מהמטפלת נדרש יותר, אך לא לשפוט מידי בחומרה.
גם אני סייגתי שאין סיבה סתם לחשוד.לא מסוגלת
אם היה לי עילה לחשוב שמשהו חריג אז כמון שכן
אבל סתם ככה לא חושבת שזה יפה
אני לא מבינה, לא שמעת עליה כלום? לא ביררת עליה קודם?היי הבן שלי אצל מטפלת איך אדע אם טוב לו שם
הרבה נשים מכניסות לי ספקות את לא מפחדת
אולי תעמדי מאחורי הדלת
אני לכאורה מאוד מרוצה
והכל משדר ומרגיש לי טוב
אבל בעקבות סיפורים ששמעתי לאחרונה...
אז החשש מנקר
זה, כי הצמדת נגן ומכשיר מעקב לאמא...להפתעתה הרבה היא מצאה אותי יושבת לידו ומשחקת איתו...
לא כ"כ ביררתיאני לא מבינה, לא שמעת עליה כלום? לא ביררת עליה קודם?
אם את לא מרגישה רגועה תנסי לשמוע עליה מאמהות אחרות.
כאלה ששולחות אליה?אני בגדול מרוצה רק שמעתי לאחרונה כאלו שלא
אז די. מספיק.אני בגדול מרוצה רק שמעתי לאחרונה כאלו שלא
אז אמרתי נברר איך אפשר לדעת
כי הכל משדר לי טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים