- הוסף לסימניות
תינוק שלא טוב לו יבכה כשהוא מגיע למי שלא טוב לו אצלו מניסיון של מטפלת של מספר שניםגם תינוק יגיב בשמחה/בכי כשטוב לו או לא?
תינוק שלא טוב לו יבכה כשהוא מגיע למי שלא טוב לו אצלו מניסיון של מטפלת של מספר שניםגם תינוק יגיב בשמחה/בכי כשטוב לו או לא?
רק לתינוק שטוב לו בבית...הי אגב,
תינוק שבוכה בהתחלה זה לגיטימי לגמרי
חשוב לציין.
זה לא חוקי והיא יכולה לתבוע אותך!לשים נגן קטן על מצב הקלטה בתא נסתר בתיק התינוק, ואח"כ להקשיב כמה הילד צרח, כמה המטפלת צרחה, האם יש קריאות חריגות, האם יש קולות חשודים... וכו'...
על פי חוק, מעונות מחוייבים במצלמות! איני יודע מה החוק למטפלות פרטיות.זה לא חוקי והיא יכולה לתבוע אותך!
כן אבל זה בית פרטיעל פי חוק, מעונות מחוייבים במצלמות! איני יודע מה החוק למטפלות פרטיות.
בנוסף לזה, אם אני אחד מהשותפים בשיחה, מותר לי להקליט. אז למה אם אני בן שלושה וחצי חודשים אסור לי?
אם אתה רוצה לדעת מה מצב השלום בית של השכן שלך תכניס לו נגן?איני יודע מה החוק למטפלות פרטיות.
בנוסף לזה, אם אני אחד מהשותפים בשיחה, מותר לי להקליט. אז למה אם אני בן שלושה וחצי חודשים אסור לי?
הסתייגתי מהרעיון, והדגשתי שזה רק מפני שהבן שלי שותף בשיחה. לא אשאיר שם לשניה את הנגן אחרי שהוא הולך.אם אתה רוצה לדעת מה מצב השלום בית של השכן שלך תכניס לו נגן?
בררתי את העניין בעקבות מקרה מזעזע[!]
זה לא כ''כ פשוט.
[ב''ה העניין נגמר.]
או מזמין משטרההורה שם לי מכשיר הקלטה, באותו הרגע שהייתי מגלה את זה הייתי שולח את הילד הביתה ולא להתראות.
אוי ואבוי הכי גרוע שילדים נמצאים בעגלה רוב היוםבגדול הילדים נמצאים כל הזמן בעגלה שלהם
את האמת כן הוא בן 8.5 חודשים ועדין לא זוחלאוי ואבוי הכי גרוע שילדים נמצאים בעגלה רוב היום
איך הם יתפתחו?
זה ממש לא אומר מכירה מטפלת שמקבלת את הילדים במאור פנים ליד ההוריםמוזר
אני כאבא מיד זיהיתי שטוב לילדה שלי עם המטפלת שלה
כל בוקר שהמטפלת היתה מגיעה אלי הביתה הילדה היתה צוהלת ושמחה
אני חושב שבעלך גם יכול לראות את זה
אי אפשר לדעת הילד שלי גם אם נותנים לו מכות הוא מגיע כי הוא קטן ועדין לא מביןאו מזמין משטרה
נושא המטפלות הוא מאד לא פשוט
מצד אחד הדבר הכי יקר שלנו נמצא אצלה, ומצד שני אין באמת דרך לברר מה המצב שם
אנחנו השתדלנו כל השנים לשלוח למשפחות שמכירים, שיהיו רגועות מסודרות ובעיקר נשים טובות.
אבל אחרי שביררנו, וחקרנו, ודיברנו עם הורים [כן, לא חברת חקירות... אבל סביר]
אחרי שהילד נכנס למטפלת נתנו לה את התחושה הכי בטוחה של רוגע, שאנחנו סומכים עליה,
וכמים פנים אל פנים כן לב האדם לאדם.
אני זוכר שפעם אחת הבת שלי נפלה אצל המטפלת ונהייתה לה שריטה,
והיא ממש נלחצה שנאשים אותה וכבר לא ידעה לאן זה הולך...
ואנחנו הגענו והסברנו לה - שילד זה ילד, וילדה בת שנה וחצי יודעת לרוץ ולקפוץ, והכל בסדר.
כמובן שאם הילד בוכה יותר מידי, או לא נינוח ורגוע כמו שהיה - היינו עושים חושבים,
ברוך השם בסייעתא דשמיא לא היה לנו מקרה כזה.
פשוט מסוכן כל היום ילד בעגלה בפרט בקיץאת האמת כן הוא בן 8.5 חודשים ועדין לא זוחל
אני יעיר לה על זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים